rintihan anak pembunuh ditemui semasa language camp - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, May 15, 2012

rintihan anak pembunuh ditemui semasa language camp

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

masa language camp hari tu,, aktiviti kitorang memang sentiasa berjalan di dewan... and tak lupa jugak di kantin,, yela,, lepas letih melalak lagu TODAY MY LIFE BEGINS,, pastu jerit ENGLISH IS FUN,,,, mencekik jela keje kitorang,,, tapi,,, dalam kitorang leka bercengkerama dengan aktiviti-aktiviti tu,, terdapat satu makhluk,, yang melakukan satu penyiasatan misteri,, misteri kematian,,, seorang demi seorang,, disebabkan punca tak ketahuan punca,, adusss,,, pening amat,, amat sangat pening,,

walaupun busy makhluk itu sangat amat dalam menguruskan aktiviti CHARADE, SPELL-IT RIGHT and TREASURE HUNT dalam membuktikan kehebatan diri yang dicabar oleh known somebody,,, penyiasatan tetap berjalan,,, dibelek satu persatu,,,, akhirnya,, jumpa jugak pembunuh misteri yang telah membunuh ramai dengan kejamnya,, pada muka surat berapa ntah,, surat khabar ape ntah,, maka disnapped la dengan kamer buruknya,,, huhuuuu


rupa-rupanya benda ni la yang telah membunuh,, jadi anak-anak kepada kawan pembunuh ni meminta memutuskan persahabatan papa mereka dengan pembunuh itu kerana pembunuh ini dikhuatiri turut membunuh anak-anak mereka juga dengan melepaskan gas beracun,,, nauzubillahi min zalik,,

korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D

PAPA TOLONG JANGAN HISAP ROKOK DEPAN KAMI.. 

inilah rintihan anak-anak yang merayu-rayu meminta papa mereka melupakan pembunuh bersiri yang sangat berbahaya ini,, pembunuh ini juga dikhuatiri mengandungi DNA babi dalam tubuhnya menyebabkan anak-anak bertambah-tambah bimbang,,, aku doakan papa mereka mendengan rintihan dan rayuan anak-anak mereka ni,,, dan kembali ke pangkuan keluarga dengan bibir merah merekah dengan senyuman :D

 Banner

5 comments:

  1. hehehe... pembunuh bersiri...

    p/s : semoga bpk dia menerima mesej ni... hehehe ;p

    ReplyDelete
  2. wahai lelaki kt luar sane tu bhenti la mrokok.

    ReplyDelete
  3. Aloo.. sayu jer.. Anak kecik pun tahu kan..

    ReplyDelete
  4. seyes tak paham pe la yang best sangat hisap rokok tu.aiyooo..hisap lollipop lagi best.huhu

    ReplyDelete