saling sukar memahami - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, May 20, 2012

saling sukar memahami

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

lelaki sukar memahami,,, takleh nak salahkan dorang jugak,, norma kehidupan ye macam tu,, laki susah nak paham wanita,, wanita pulak suka wat laki susah untuk faham dorang,,, contoh,,, wanita suh laki beli 'roti kering'.. laki bawak roti gardenia,, konon sebab gardenia lagi mahal and sedap daripada 'roti kering'. wanita suh beli kicap, laki beli sos,, katanya lagi sedap buat ayam masak merah,,, situasi ni rumit,, tapi sekali lagi,, norma kehidupan dah,, walaupun laki dan wanita saling menyusahkan,, mereka tetap saling memerlukan,,

benda atas belakang yang jarang didapati di dunia :D

wanita sukar difahami... sememangnya perempuan ni dikatakan sangat amat complicated,, wanita boleh menangis tibe-tibe time dorang dok tengah masak, tengok tivi, siram pokok bunga, kadang-kadang tak sebab,,, bila tengok syiling pun boleh nangis,,, ntahla,, aku yang pompuan ni pun susah nak paham,,, apatah lagi lelaki,,, aku maafkan la laki yang tak leh paham wanita ni,, sebab aku pun tak paham diri aku,,,, jawapan yang paling cliche and rasional yang aku dapat rungkaikan hanyalah,,, alaa,,, pompuan menangis nak period la tu,, tu je,, tapi pmpuan nak sekali sebulan je ke??? so,, sila reject jawapan tu cepat2!

40% Off 2D1N @ Best Comfort Residental Hotel.. woww!!! :D

perempuan semua jahat,,,, mz cakap,,, aku pun cepat menukar topik,, seram akan pergaduhan yang bakal berlaku di saat kemenangan berpihak padaku jika perdebatan dan penghuraian bukti dimulakan,,,, hahahahaha!!!!

OPI Express Manicure. bersinar banar la kuku anda :D

still,,, we hate each other,, but we need each other too,,, dont deny it...
 Banner

6 comments:

  1. ade yang mengatakan :

    jangan kita cuba memahami wanita,kerana kita tak kan pernah faham.. tapi cubalah menyayangi wanita tersebut :)

    ReplyDelete
  2. memang susah nak paham pompuan tapi kami kaum lelaki cuba sedaya upaya untuk paham.wuuuuu

    ReplyDelete
  3. memang susah nak paham pompuan tapi kami kaum lelaki cuba sedaya upaya untuk paham.wuuuuu

    ReplyDelete
  4. memang susah nak paham pompuan tapi kami kaum lelaki cuba sedaya upaya untuk paham.wuuuuu

    ReplyDelete
  5. Bila masa aq ckp semua perempuan jahat.... Eeee....

    ReplyDelete
  6. setuju tang wanita n lelaki saling memerlukan.. disebabkan tu lelaki n perempuan diciptakan berbeza.. kalau sama, serupa je kawin sejenis.hehehe

    ReplyDelete