social network special for bloggers pun ada??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, May 05, 2012

social network special for bloggers pun ada???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

benda ni dah lama sebenarnya,, aku jumpa time aku check spam email kat yahoo inbox,, then aku jumpa la PAGE PUREBLOGGERS ni,, then aku ni jenis apa-apa pun aku join,, hehe,, sebab tu la aku beronline lama kemain sampai kena marah ngan umi and abah,, sory k,, i love you two,, :D

ok,, hari ni aku dapat message dari PUREBLOGGERS,, kat inbox PUREBLOGGERS la jugak,,, baca ye


Dear Bloggers,

Pure Bloggers is free and will be free for our bloggers. To expand Pure Bloggers functions and to pay server costs we would like to ask you for some help.

We would be really happy if you would write articles and post about http://purebloggers.com at your blog. Maybe tell your visitors what Pure Bloggers is about and what you are able to do at this social network.

Make use of our new and good looking Badge / Widget at your Blog: http://purebloggers.com/badge/
Just choose the size, colors and copy / paste the code into your blog template and article.

If you have written an article about Pure Bloggers, please post the direct URL to it in this thread. http://purebloggers.com/forum/thread/622/please-wr...
If for some reasons you do not write an article about PureBloggers.com, please use our widget at your Blog. That would be really helpful.

Thank you very much for your help.

We love you Smile

Rene

message ni maybe dah lama tapi dah aku memang tak tergerak hati pun nak bukak PUREBLOGGERS ni so aku pun tak notice la benda ni,, cume bila dapat email tu baru teringat,, PUREBLOGGERS ni macam facebook,, sebijik,, haisy,, sume nak tiru fb,, macam tak de benda lain yang menarik kan dalam dunia nih,, haisy,, tengok GOOGLE+,, canggih manggih,, menggabungkan fb and twitter,, sangat amat canggihnya :D


dia punya page yang mula-mula pun sejibik macam fb,, ape ni,, adoi,, tapi tak kisah la,, asalkan dia social network yang best,, yang semua ahlinya adalah bloggers macam kekita ni,, kan? so tak de la orang nak cakap kita mencapab asyik post link blog je manjang,, hek3,, aku lettew,, so aku harap korang pun joinla PUREBLOGGERS and kita post and comment and publish sampai lebam,, suka tak? hehehe,, kalau suka,,,

CLICK HERE TO REGISTER... :D

tolong golongan ibu di seluruh dunia di sini

 Banner

2 comments: