HOT TSHIRT HANDSLEEVES. CONFIRM AURAT TERJAGA. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, May 07, 2012

HOT TSHIRT HANDSLEEVES. CONFIRM AURAT TERJAGA.


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

KENAPA AKU JUAL BENDA NI??? baca SINI.

semalam aku dah selamat sampai kat ipg,, aku gi kb mall before that to ask about my laptop,,, then gi kat atm dekat dengan food court tu bajet nak keluarkan duit.. then baki not enough,,, then aku try rm150,, tak leh lagi,, then aku try lagi rm100 baru la boleh,, then tengok baki,,, ha???? RM37???? tak pe,, umi ada,, opsss!!! lupa nak mintak duit dengan umi!!!!!!!!!

then,, aku dah ligat pikey macam mana nak bayar for tshirt handsocks tu,, sampai je ka ipg,, aku mintak ngan teha rm50,, alhamdulillah,, cukup gak duit aku nak bayar,, tapi,, alamak,, duit aku nak makan pulak camne????? giler,,, keje social studies subject tak buat agi,, tapi nak makan guna apa?? daun ke?? aku pun memang nekad nak tawaf 3 blok asrama perempuan kat ipg ni,, then,, memang itula yang aku buat,,

and alhamdulillah,, usaha aku macam membuahkan hasil,,, semua 30 pasang dah habis dalam 10 minit yang lepas,, hehe,, alhamdulillah,, korang doakan usaha aku diberkati k,,, dan rezeki yang aku dapat ni halal.. alhamdulillah jugak,, aku dah dapat inspiration dan keberanian untuk promote untuk korang pulak,, so,, sape yang nak hand socks t shirt ni,,, boleh la gitau aku,,,,, boleh comment kat mana-mana entry aku,, kalau boleh entry ni.

Pilih warna dan saiz sesuka hati :)

Boleh pilih warna dan saiz.


ada saiz M dan L,, sebab time aku try hari tu,,, saiz M tu macam kecik and tidak kelihatan seperti lengan tshirt,, tapi,, aku ni kan besar sikit,, aku tak terfikir pulak untuk kengkorang yang bersaiz XS ni,, so,,, lepas ni memang aku akan amik yang saiz M pulak. korang boleh la start order ngan aku k. semalam jugak aku amik gambar nak promote kat korang,,, pilih pilih pilih.. bukan ni saje warna yang ada. korang boleh request and i will confirm to you later sama ada warna yang korang nak tu ada ke tak. best kan? :D


pink,,


milk white


light brown


red


black


blue


light purple

ukuran bagi saiz L
18.5 inci panjang
23 cm ukur lilit pergelangan tangan
30 cm tengah
24 cm bahagian getah (belakang)

ukuran bagi saiz M
16.5 inci panjang
18 cm ukur lilit pergelangan tangan
27 cm tengah
21 cm belakang

harga
RM10 sepasang

KELEBIHAN TSHIRT HAND SLEEVES

  • bukan hand socks tapi hand sleeves sebab tak melekat pada lengan
  • nampak seperti lengan baju yang biasa, tak nampak separated from the shirt
  • menutup aurat dengan sempurna kerana tak menampakkan bentuk lengan
  • boleh pakai dengan baju lengan pendek yang berlainan, pakai buang pakai. hehe
  • boleh juga dijahit terus pada baju yang dikehendaki, muja buat pada baju tshirt rasmi
  • kualiti kain yang baik dan tidak mudah rosak, kain tshirt kan susah rosak.
sebab tak buat lagi maybank2u sebab tak sempat and banyak yang menghalang,, boleh baca DI SINI,, then

CARA PEMBELIAN DI BLOG MUJA
  • korang yang nak order boleh order kat MUJA'S FACEBOOK.
  • aku akan bagitau korang harga, no akaun, and what so ever kat sana.
  • amik gambar resit sebagai bukti pembayaran,, kalau yang use internet to transfer,, korang boleh print screen,, then attach file kat fb. sorry sebab menyusahkan,, tapi akan datang aku akan upgrade la service aku ni k.
  • kos penghantaran ada RM6. guna pos laju. as usual.

15 comments:

  1. good luck muja... semoga bisness makin maju... :)

    ReplyDelete
  2. macam mana nak buat bisnes macam muja...?? kat mana nak dapatkan stock

    ReplyDelete
  3. ooo,, nak cari suppiler tu macam mana plak?/ nak buat bisnes gak ni

    ReplyDelete
  4. wah ! menarik . babai , handsock ^^

    ReplyDelete
  5. @potia casadelarossa boleh je potia,, tak de hal,, tak nampak macam untuk perempuan sahaja pun :D

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..memang kena beli melalui fb ke?sy xde fb...(-_-)

    ReplyDelete
  7. Salam..cne cara nak beli hand sleeve ni ek?

    ReplyDelete
  8. Kalau akak nak beli utk buat bisnes.berapa harga boleh beri

    ReplyDelete
    Replies
    1. depends on brpa akak nak beli. kalau atas 100 psg hrga lagi murah. bleh whatsapp 014 8376356. :)

      Delete