staging king lear- dah habis,, yahoo!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, May 03, 2012

staging king lear- dah habis,, yahoo!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

lepas ENTRY YANG INI yang aku tunjuk ekspressi muka jadi watak jahat ni,, sekarang aku nak kongsi plak gambar lepas staging king lear part kitorang selesai,,

sebenarnya, for this project, the three classes of our batch was divided into two different house of production,, aku dalam ARDEN. aku pun tak tau la kenapa production house aku diberi nama ARDEN,, production house yang satu lagi pulak diberi nama ORPHEUS. cam best je kan nama dorang,,, jelez! tapi time make-up kitorang bekerjasama je sumer,, alat makeup pun kongsi je,, jimat,, :D


aku and amy,, ex-school and classmate masa kat faris petra,, orang kata aku ni ala-ala kembar dia,, tahi lalat sama,, muka pun dekat sama,, tak tau la betul ke tak,, yang pasti aku lagi cute la,, kan? hahaha


aku and my beloved director, hanis,, garang ni,,, owned,, so jangan nak gedik mintak no hp ngan aku,, paham???


khair naim (Arden's fool), goneril, and miss director,,


bahij (fool bagi the other production house), fool (kai baju kuning), aku and madam rohaida's nieces,, they are all cute..... and


heavy,, very heavy,,,


regan (Orpheus), aku and cordelia (Arden)


mirah(costume manager Orpheus), aku, buvana(music director Orpheus) 


aku and buvana


kamini (cordelia orpheus), aku


aku and bukhari(king lear Arden)


aku and azizi (director Orpheus)


aku and ain sofia (prop manager arden)


insyirah(welfare Arden) and aku


alang (messenger Orpheus), fizah, aku



me and the two emcees.. syafeza, aku and an.


yb azita, ada (regan Arden), aku, syarah (cordelia Arden), hanis (Arden's director)


ada (regan arden), aku (goneril arden), syarah (cordelia arden)


orang yang mz marah sampai nak majuk,, hahaha,, sape rasa 'laki' kat sebelah aku tu laki?? mz,, hahaha,,, pompuan laa,, juwairiyah,,, kih3,, terkene mz ngan aku kali ni,, tahniah ju,, mksudnya hang dah succeed bawak watak laki,,, kih3,, padan muka mz,,, lalalala


syarah ju, ain (regan orpheus), aku, tan, yana


romantik kan aku ngan husband aku, albany,, hehe


ju, fizah, an, yana, zita


house of production, Orpheus.


house of production, Arden





ni je gambar aku yang aku rasa boleh blah la sikit banding ngan yang lain,, huhu,, lepas ni nak beli bb cream banyak-banyak,, boleh jadi flawless cam retis,, kih4,,,

korang sayang mama korang and nak tolong mama orang lain so korang lawat page ni :D

 Banner

1 comment: