study ke studo?

5/02/2012

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D


picture source

ari ni ada test language descriptions,, rasa macam senang, terus rasa kemalasan nak study menyerang,, yela,, kalau study ke tak study ke,, resultsnya tetap macam kat atas tu kan? so bia jela,, hehehe,,, study ke studo ke,, sama je,, dont you think so???

ok,, yang diatas adalah hasutan syaitan dan sekutunya semata-mata

then akal pun mengembalikan kita ke jalan kebenaran,, akan ingatkan aku balik kata-kata umi yang diperkatakan dengan senyuman melebar..
"umi rasa,, kak akan jadi best student kat ipg tu,, english kat senang je,, :D"

terus aku lupakan segala hasutan syaitan,, terus kubuka buku untuk menelaah sedikit-sedikit,, then hasutan syaitan datang lagi,, dan proses di atas pun berulang lagi,,, so,, janganlah jadi manusia yang mudah lupa,, kalau memang salu nyanyuk seperti aku ni kira dimaafkan la,, :D

ps- everything is fine now,, really hope that thing won't happen again,,, amiin.

 Banner

You Might Also Like

7 click here, you comment, you are awesome

  1. stado..klau buka buku membacaa je. syieda pun stado.. kihkih.. xdapat nak dielakkan..

    ReplyDelete
  2. @Rafflesia™ haisy,, mcam mana la nak buat ni ye,, kih3

    ReplyDelete
  3. hehehe..study smart dont study hard k..hehehe

    ReplyDelete
  4. Good luck dear.. study rajin2.. ;)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

SUKA BELI SINI

PENAFIAN

Segala maklumat yang disampaikan di blog ini adalah daripada pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas sebarang kesalahan oleh orang lain yang menggunakan maklumat daripada blog ini. Sekian.