tak baca tak de peluang pegi jepun,, so baik baca,, ngeh3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, May 16, 2012

tak baca tak de peluang pegi jepun,, so baik baca,, ngeh3

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

few days back ni rasa macam letih sangat amat,,, badan rasa tak bermaya,, hari tu rasa macam nak tumbang and pengsan,, tapi alhamdulillah aku masih lagi bernyawa,, sila bersyukur sebab korang masih boleh lagi baca entry mengarut tapi bermakna di blog aku,, sayyyyyyyy alhamdulillah,, hehe..

hari ni ada kelas 3 jam,, social studies,,, dalam 2 jam je kot aku dalam keadaan waras,, dalam sejam lagi tu aku dalam keadaan tak wajib solat yakni tidur,,, tak waras,, huhu,, sorry to mr zul,, tak sengaja,, mata ni yang berat sangat rasanya bahana menangis macam orang kat hospital kat tanjung rambutan ditemani handphone di tangan yang bersuarakan suara mukmin,, mm,,, tak tau la napa mz asyik jadi mangsa mendengar tangisan aku,, padahal aku terasa ati ngan those yang suka gelakkan aku,, tak lain tak bukan yang sentiasa ada depan mata aku,, ntah,, aku ni clown @ fool ke yang boleh dimain-main, digula-gula, dipanggil nama,, of course names are not to be mentioned,, supposed orang yang tau dan baca entry ni memahami and tau dirinya sendiri,,,

ok,, cukup aku melalut,, now i want to share with you all about....
pixperfect10small
Picture Perfect 10 Challenge!

ye,, benda ni memang ads yang aku rasa aku perlu buat entry untuk korang so that korang tau la,, kalau tak buat kemungkinan untuk korang tak tau adalah tinggi,, kalau letak gambar kat sidebar ke mana-mana konfem tak jeling pun nak tengok,, dalam hati,,, ala,,, tekan tu bagi duit kat dia je,, kita bukan nak tau pun,, ni la sifat manusia,,, aiyoo,,, apa salahnya timba ilmu daripada web-web yang bloggers sume kongsikan,,, sia-sia jela usaha dorang kan,,,

korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D

sebab aku tau kengkorang ni suka hadiah,, tambah lagi kalau hadiah tu melancong ke luar negara,, so,, aku kongsi pasal hadiah jela kat entry ni,,, yang lain korang boleh check it out DI SINI,, sila jangan kedekut jadi untuk mengclick k,,, anggap je korang tengah mengumpul tabung akhirat,,, bagi rezeki kat blogger kecil-kecilan macam aku ni,,, kih3 :D

1st Prize
Flight Ticket For 2 Persons to Osaka, Japan

1st-Runner Up 
Complimentary 3D/2N Stay For 2 in a Deluxe Room (West Wing) at Renaissance Hotel, KL
- inclusive of breakfast.

2nd Runner Up
Complimentary 1 Night Stay For 2 in a Deluxe Room at JW Marriott, KL
- inclusive of Breakfast

so,, korang yang rasa berminat nak cuba nasib,,, cuba nasib tak salah,, hanya tilik nasib yang haram dalam islam... so,, korang boleh cuba tanpa ragu,, tiada sape nak halang,,, ok,, jangan sampai korang ada bakat,, tapi terpendam,,, ibaratnya,,, ada emas,, tapi tak nak guna,,, duk dalam pondok je,, eh,,, ada kaitan ke? tak de pun,,, asalkan korang get the gist pun aku rasa satisfied tahap petala kesembilan dah,, :D

aku bagi klu jela sikit kat sini,,, benda ni tak de kaitan dengan korang kena tulis assignment berjela or kena merangkak dari klate ke kl,,, simple je,, korang jalan-jalan-jalan-jalan,,, click,, repeatedly,, tu je,, selamat mencuba ye,,, :D

 Banner

5 comments:

  1. wah..macam menarik da boom je ni

    ReplyDelete
  2. seronoknya dapat pergi jepun.. tapi kalau xkena nasib tak dapat lah kan.. huhu

    ReplyDelete
  3. wooww.. dpt pergi jepun ni... mesti enjoy... :)

    ReplyDelete
  4. saya yang belajar kat jepun dulu pon,pernah jejak kaki sekali je ke osaka.tupon sebab member ajak gi jamuan raya kat situ.singgah la universal studio japan jap.hehe

    ReplyDelete