tarikh tutup my first giveaway - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, May 20, 2012

tarikh tutup my first giveaway

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

autopublish post.

disebabkan aku tak de pada 25 mei nanti,, aku akan lanjutkan lagi giveaway aku tu sampai la aku tamat rekrut,, rekrut wataniah aku akan bermula pada 20 mei 2012 yakni hari ini,, sepatutnya akan tamat pada 20 jun 2012,, sebab ianya sebulan,, so,,

korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D

tarikh tutup rasmi my first giveaway would be on

30th JUNE 2012


sorry for all the inconvenience sebab korang terpaksa tunggu lagi sebulan untuk dapat result ga aku ni,, seriously tak sengaja,, kerana kita hanya merancang dan ALLAH yang menentukan,, sesapa yang nak join boleh CLICK HERE,, and join,, :D

 Banner

2 comments: