tears on my laptop - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, May 01, 2012

tears on my laptop

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

rekod aku tidur paling lewat sepanjang hidup aku pada pukul 5 pagi,, sebelum betul-betul tido menangis dulu tanpa tujuan,,, entah pape je aku semalam tu,,, biasalah,, perempuan,, kalau tak menangis,, lelaki namanya,, tak gitu,, lelaki kan bajet tough,, :)

semalam dah stagekan king lear,, alhamdulillah everything went very well, as well as planned,,, rasa puas hati yang teramat sangat gitu,, hehe,,, tapi,, dalam kegembiraan menyambut hari kebebasan daripada segala practices, angers, tiresome, terselit kesedihan,,, kesedihan apabila orang yang selalu aku kongsi kegembiraan dan kesedihan dah hilang,, hilang membawa diri yang merajuk hati,,, hu,,, biarkanlah,, mungkin ini yang terbaik untuk kami,,,,

despite the huge success last night,,, i shed tears to display my happiness,, or maybe sadness,,, i dont know,,, huhuu,, i dont think anybody would read such emotional entry like this,, but,,, after him,, only this blog i have to share my feelings and thoughts and i really hope you,, my readers,, won't mind,,, jarang-jarang skali,, it is ok kan? trouble is a friend to human like us,,, and as a tough lady warrior as what i am,, i still have problems too,,,,

bila tangan luka,, boleh kulumurkan ubat warna kuning tu,,, kalau dah hati terluka,, aku hilang punca,,, tak tau nak buat apa,,, selain rela ia terus terluka,, ego,, ya,,ego yang jadi penghalang,, aku yang ego ni,, huhuu,,, biarla aku layan keegoanku ini dulu sementara dia masih kuat,,, daripada asyik terseksa dengan perkara yang sama berulang kali,, yang telah aku berusaha untuk elakkan,, tapi,, tetap hadir menjelmakan diri,, lebey baik aku hilang terus,, hilang tanpa dapat dicari lagi,,,

rasa macam banyak yang terbuku di dada,,, tak terluahkan oleh kata-kata,, hanya air mata peneman luka,,, sampai bila,, jangan ditanya,,, tak terjawab oleh bicara,,, huhuuu,,,

 Banner

8 comments:

  1. Jgn tidur lewat mcm tu. X bagus. Faham!

    ReplyDelete
  2. Aku x suka la kau tidur lambat. Kalau ada masalah, jgn la sampai tidur jam 5 pagi.

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum muja..

    Ya Rabbi, terlebih feeling ni, hahaha. Anyway, pas baca latest entry, lana rasa, semua dah kembali seperti biasa..am i rite?

    Ini mesti soal hati.. muja, muja muda lagi..melayani hati itu boleh, tapi jangan berlebih2..bahaya.. remember ur cita2? Mahu jadi pendidik yg berjaya kan? Fokus ya.. :) sayang dia..

    ReplyDelete
  4. takpe, menangis je. kdg2 airmata tu adalah reflection utk kata hati yang tak terluah. taktau nak cakap cmne, taktau nak feel camne, menangis la.

    lelaki tak menangis? tipu la. kalo tak nanges pun, hati rasa sebak sgt, sesak je dlm dada ni. menangis ms mandi. hee.

    ReplyDelete
  5. @NIZAM ego tol laki,, nak ngis pun kena dalam toilet dulu,, wekk

    ReplyDelete