walaupun tak berpeluang, aku tetap buat entry :'( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, May 12, 2012

walaupun tak berpeluang, aku tetap buat entry :'(

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

hari ni rasanya boleh dicatatkan hari dalam sejarah,, aku dijemput oleh NUFFIE untuk gi satu party anjuran LG,, adakah aku kuno sebab rasanya baru first time dalam invitation macam ni,,mm,, tak tau la tu,,, ok,, layan dulu surat cinta dari NUFFIE ni,,

korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D


Happy Saturday Nuffnangers!

Give yourself time to just let loose and have a good time every once in a while. :) Aaaaaaand that is why folks of LG would like to have a date with you! Don’t make any other plans as we want to book you this May! We are giving you the chance to learn more about the LG’s latest addition - LG Cinema 3D Smart TV and experience it with a bang!

*Please note that there are some changes to the date and venue of the event

Latest details of the party are as below:
Date: 23rd May 2012 (Wednesday)
Time: 6.30pm on wards
Venue: GSC Signature, Gardens @ Lounge area
Dress code: Casual

Do expect a fun filled night as we have attractive prizes to be given away! Here’s what YOU can win: 

3D Blu-ray Home Theater System worth around RM 1,500.
Blu-ray player worth around RM 400 for the Kinect game contest.
42” Cinema Screen LTV worth around RM 4,000 for the post event blog contest.
Door gift consisting of 2 x 3D movie vouchers and LG small merchandise.

If you wish to join us, all you need to do is to blog and share with us: Why do you want to excite your senses with LG Cinema 3D Smart TV? Send in your creative submission by 12:00pm, 16th May 2012 (Wednesday)! Hurry now, there’s not too long to go now, so start to get excited for this party! :D
For more details, hop over here now.

We would like to personally extend our apologies for the short notice and inconvenience for the change of date and venue of the party. 

Cheers,
Anne Cheah
Community Executive
Nuffnang Sdn Bhd
semua orang berpeluang ke london kalau visit here :D

adesss,,,, kalau ada peluang and ruang and uang,, memang aku jejak kaki ke GSC SIGNATURE yang aku memang sebenarnya tak tau kat mana ni,, see the prizes to be won,, perghh,, ala,, kalau tak dapat yang tu pun,, door gift tu pun dah cukup buat air liur melimpah ruah truuup truuup kua,,, tapi tula kan,,, jodoh nak gi party and event luar klate ni nonhado la bagi aku,, lagi pun,, time ni aku dok bergelumang ngan kolam kumbahan najis kot di Sungan Durian, Kuala Krai for my first recruit experience,, cuak deeeerrrrr,,,,,, aku harap sangat korang doakan aku macam ni

  • takkan experience rasa texture najis tu macam mana
  • takkan experience berendam dalam tasik kumbahan najis
  • takkan experience jumpa pak belang or mak berwang time jalan-jalan dalam hutan ke
  • takkan experience tidur beratapkan langit berlantaikan bumi bila khemah melayang dek ribut kencang


muka budak ni ala-ala aku time nervous tak hingat kfc.. uwaaaaaa

uwaaaaaaaa!!!!!! aku takuuut min!!!!!!!! doakan aku tak jumpa pacat jugak jangan dilupa ye,, cuak3!!!

 Banner

2 comments:

  1. saya pun dapat invitation ni. tapi tak tau nak buat ke tak..hahahaha

    ReplyDelete
  2. pegi tmpat kumbahan tu untuk ape ? keje ke?

    ReplyDelete