aku juga mementingkan engkau - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, June 28, 2012

aku juga mementingkan engkau

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
gajoh pun buleh terbey loni dih :P

aku nak mengaku je terus,,, memang entry ni khas untuk kau (dia akan tau bila dia baca entry ni),,, sorry sebab aku macam tak reply mesej ko,, tak jawab call ko,,, tapi,,, aku harap ko tau la kenapa aku buat macam tu,,

nape ko salu tak percaya ko penting dalam hidup aku? ko kawan aku for almost two years already even we have never met each other,,, ko kawan aku yang aku kongsi segala rahsia,, every single detail of my life,, tapi ko still anggap,, TAK DE KENA MENGENA DENGAN KO,, what do you mean by that? ko rasa boyfriend je ke penting dalam hidup seorang wanita ni? ko tau tak,, kalau pun nanti aku dah ada boyfriend yang giler punya hensem,, tinggi,, putih korean style,, romantik macam james bond,, rambut spike pun,,, dia akan kalah dengan kau dari segi kasih sayang aku,, percayalah,,, i will tell you more than what i will tell him you know???????

aku beci bau hok busuk,, ikut la gapo pun,,,

aku pernah cakap ngan ko biarpun aku dah ada husband nanti ko tetap kena kawan ngan aku sampai bila-bila,, kalau tak aku BOM KO!!! remember? look,,, boleh ke aku cakap kat husband aku nanti macam ni,, abang, abang kena jadi suami saya sampai bila-bila,, kalau tak saya bom abang (sambil sengih2,,, )boleh ke aku cakap camtu? even he is my husband at that time,, aku still tak boleh tanya dia macam tu kan sebab we do not know the future but still,, i dare to say KO KENA KAWAN NGAN AKU SAMPAI BILE-BILE dekat ko!!! ko tak nampak lagi ke kepentingan ko dalam hidup aku ni??????
blogger prihatin adalah prihatin bukan untuk diri sendiri sahaja

aku risaukan ko,, aku terlalu risau,,, tapi,,, ko buat dono bolayan,,, hah,, sekarang terpulang la kat ko,,, buat and makan la ape ko suka,,, aku dah tak nak amik tau,, tapi yang ko gi cakap lagi lagi and lagi benda yang aku tak suka amat sangat sungguh sekali tu kenapa? ko saja nak menambahkan beban fikiran aku pikirkan tentang ko? oh ye,,, lupa pulak,, ko kan suh aku jangan stress sebab ko,, but you are actually doing it yourself! nape ko susah sangat nak faham aku,,, susah sangat nak caye ko penting dalam hidup aku? ko kawan baik aku,, you know me better than others,, even my future one (the one) will not be able to know me better than you,, dah tu nape yang ko nak rendah diri sangat????

who are we without friends to offer their shoulders for us to cry on

ko kawan aku selamanya,, ko penting and ADA KENA MENGENA dengan aku!!!!!
 Banner

8 comments:

  1. perghh!! ni kenapa ni muja?? macam ada big problem je??

    ReplyDelete
  2. @Boni JLL3 tak de la big sangat pun,, geram and exaggeration je lebey,, hehehe

    ReplyDelete
  3. huhuhu... saba muja... saba...
    bawa bertendang... oppss BERTENANG... hehehe... ;p

    ReplyDelete
  4. maybe apa yang muja buat untuk dia masih tak cukup jelas untuk membuktikan yang dia penting dalam hidup muja..some people wants more..huhu

    ReplyDelete
  5. uish...macam masalah besar je ni.selesai leklok ye.hehehe

    ReplyDelete
  6. @myself amboi,, people yang cmtu mengada2 sebenarnya,,, hehe

    ReplyDelete
  7. Sabar muja. Jgn marah2. x elok. Moga dia faham. Boleh senyum x ?

    ReplyDelete