beli used cars online,, how cool is that?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, June 26, 2012

beli used cars online,, how cool is that??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
gajoh pun buleh terbey loni dih :P


sekarang aku dah masuk semester 3 PPISMP,,, wah,,, this sem i am going to sit for my final,, how cool is that? hehe,, so,, i start to imagine my life outside this beautiful, antique hostel,, cecececey,, padahalnya aku dengar2 kitorang will be able to stay at the hostel sampai dapat degree,, tak tau la sejauh mana kebenarannya,,, then bila aku bukak je BLIN... wah,, ade page jual used car!!! how cool is that? hehe


Motor Trader is best known for its leadership in auto classifieds and with the new website, searching for a model among the thousands of advertisements is now faster and more efficiently done. Used car listings are compiled and presented much more quickly than before and the same goes for searching for information on new vehicle specifications.

ya,,, bila kita dah move to rent house,, of course la we need a car for our convenience kan,, tak kan la nak mengharap ngan pak cik kereta prebet nak amik kita hari-hari tiap-tiap pagi,,,, totally no cool,,, so,, we need a car!!! yeah!!! at least 5 persons should have a car,, yeah,,, car pooling is a compulsory for us students to save money,,, mana nak cekau duit guna kereta sorang-sorang weh,,, grrr,,,,

In view of the increasing use of mobile devices to surf the Net, our website has also been optimized for access and viewing on mobilephones. Now, you can easily and quickly check out the advertisements when you are on the move as well as stay updated on the latest news in town.
There’s more to come and this is just the first step in our Advanced Motor Trader website project. Drop by at MOTORTRADER today and enjoy a brand new experience!

aku beci bau hok busuk,, ikut la gapo pun,,,

so,, for those who need cars very urgently,,, visit MOTORTRADER,, rasa macam nak je cekau satu,,, tapi,, tengok la dulu bajetnya,, hehe,,

which one to be chosen? mmmm,,,,, :D
MERCEDES-BENZ
MAZDA
PROTON
LAMBORGHINI

help me choose!!!!!!!!!!!!! hahaha

 Banner

12 comments:

  1. tak tau nak komen ape..aku gagal b.i..hahha..

    ReplyDelete
  2. kureng sket ngan used car kat malaysia ni.hmmm..memang murah tapi kita tak tau masalah sebenar dalaman keta tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. Mcm mana logo Proton boleh sesat dlm tu? Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Carlist ada, mudah ada... Motortrader jugak yg diiklankan.... Knp tidak semua mujaaaaa!!!! haha.

    ReplyDelete
  5. hamboih! pakai perodua cukup. myvi tu. sesuai utk pelajar. comel pun comel tau.hehe

    ReplyDelete
  6. @Ym.Bundle boleh je diperbaiki,, so salu la baca entry blog muja k,, :D

    ReplyDelete
  7. @aReLaN ye ke,, muja ni jenis tak pernah lak ada pengalaman,,, heehee

    ReplyDelete
  8. @Mukmin (MZ) saja,, aku kan pencipta negara tercinta,, wekkk

    ReplyDelete
  9. @Boni JLL3 muja pun rasa macam tu,, rasa macam terlbey ayu je bila gegirl gune myvi, hehe

    ReplyDelete
  10. Muja, jgn perasan ayu ye... hehehe...

    ReplyDelete