besar kemain!!!! berapa orang nak makan ni??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, June 10, 2012

besar kemain!!!! berapa orang nak makan ni???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
competition mudah. boleh g jepun. tak join rugi :D

source

hari ni aku gi kota bharu. then, driver aku tu cerita la gi makan big mac kat mcd. dia cakap besar sangat. tak habis. bagi aku pulak, aku tak suka sangat burger daging lembu kat mcd. entah la kenapa. rasa dia macam semacam je. eeeeeeee!!!! lebih kurang gitulah, aku rasa driver aku tak habis makan tu pun sebab rasa dia yang semacam tu. bukannya sebab saiz dia yang besar sebabnya driver aku tu memang species macam majikan dia. pemakan banyak tak hengat dunia. heee..

sumber
tapi bila aku jumpa gambar ni. omey, berapa orang la boleh makan banyak macam ni. budak yang pegang sudu and garpu tu hanyalah seorang budak yang poyo. mana nak masuk burger gergasi sebesar tu dalam perut je sedangkan saiz dah sama dengan saiz pemakannya. dasar budak omputeh poyo!!! >:P

 Banner

3 comments:

  1. Bukan ke org tu boleh mkn sorang sampai habis. Maklumlah. Asyik lapar manjang. Hahaha.

    ReplyDelete
  2. hahahaa..memang tak termakan ler..hehehee

    ReplyDelete