gajah panjat pokok la pulak,,, haisy,,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, June 22, 2012

gajah panjat pokok la pulak,,, haisy,,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
aku beci bau hok busuk,, ikut la gapo pun,,,

dalam pada aku dok tengah masyuk nak citer pasal rekrut wataniah,, ada ads yang buat aku rasa nak tulis jugak pasal dye ni,, because they are very interesting you know,,,, for example this AD,,, it is a about AN ELEPHANT TRYING TO CLIMB A TREE... how can a bombastic extravagant blogger like resist to write about it kan? logic.

so,,,, have you heard about A CLIMBING ELEPHANT,,,, not read about it anywhere? never? so,,, bersyukurla coz korang terlalu lintas ke blog aku yang suci bersih and ter read about it here kan,, kih3,, sila ucapkan alhamdulillah kerana ALLAH still bagi peluang untuk kita hidup di muka bumi ni dan online untuk perkara berfaedah,,, seperti membaca blog sedikit bermanfaat,,, blog sapa,,,? blog aku la,, hahaha!!!


is it trying to climb a tree,,,, or,,, to ruin a tree...? check it out HERE.. :D

so,,,,, previously i read about FLYING ELEPHANT,, today,,, it is about CLIMBING ELEPHANT,, both are eyes catching kan,,, supposed,,, those yang terlibat dengan pencalonan perkara-perkara ajaib di dunia check about this kan,.. pastu masukkan dalam guiness book of records,,, baru gempak sey,,,,, baru worth those elephants punya efforts untuk buktikan mereka boleh,,,, em,,, we should make them as good example then,,, don't you think so? hehehe

so,,, check the CLIMBING ELEPHANT,,,, here,,, and you will be totally inspired,,, chow!!! :D

 Banner

3 comments: