galaxy mini 2 ni sesuai tak untuk aku? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, June 29, 2012

galaxy mini 2 ni sesuai tak untuk aku?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
gajoh pun buleh terbey loni dih :P

masalah aku yang paling utama dalam mencari apa-apa je alat elektronik ni adalah,,, specs yang diorang bagi tertera tertulis dengan terang dan nyata tu,,, memang sepatah haram aku tak paham,, hehe,,, tula sebab aku asyik kena tanya orang tu and orang ni je bila nak beli gadgets ni,, ehem,, tengah nak beli hp baru ni,,,, tapi,, hp lampu suluh tetap menjadi pujaan hatiku!! :D

aku beci bau hok busuk,, ikut la gapo pun,,,

hp yang macam menarik hati aku untuk dijadikan milik aku sekarang adalah


Samsung S6500, GALAXY mini 2

Packed More, Play More with mini 2
ok la aku ngaku je aku tengok pasal GALAXY MINI 2 ni kat dashboard churpie,,, then,, sementelah pulak aku tengah nak ushar hp baru aku rasa hp ni menarik,, tapi yang tak menariknya tang warna dia,, omg yellow!!!!!! i am a pink maniac not digi maniac,, kih3,,, kidding,, tapi kalau korang rasa specs dia bagus untuk orang bese bese aje macam aku ni,, cer kongsi ilmu korang tu ape kate? hehe,, yela,, aku kan blogger picisan beloved korang,, can i regard myself as your beloved blogger? hehe,,

blogger prihatin adalah prihatin bukan untuk diri sendiri sahaja

bukan ape,, aku nak beli GALAXY MINI 2 ni sebabnya,, alamak,, malu nya nak gitau,, kena gitau ek? first sekali,, harga yang memang jauh la lagi murah dari idaman aku yang satu lagi si galaxy w tu,,,, memang confirm jauh gila bezanya wa cakap luuu,,, satu lagi,, kejelesan melanda tengok orang lain online pakai hp,, kih3,, aku pun nak jugak!!!!! wekkkkk,, jangan la gelakkan aku yang kuno ini k,, please please please,, kamu jangan nakal :D

 Banner

2 comments:

  1. adoi.. muja buat saya berkenan pulak da..

    ReplyDelete
  2. X payah nk berkenan dgn hp tu. X bagus. Kan3... :-)

    ReplyDelete