i love my voice,,, him too :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 17, 2012

i love my voice,,, him too :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

aku dan mz kawan sehidup semati
insya ALLAH sehingga di syurga nanti
aku sayang dia sepenuh hati
aku tahu dia jugak juga sedang menanti

banyak persamaan antara kami
cuma kami tak nak mengakui
bukan kami ego atau takut
tapi malu menguasai

salah satu persamaan yang nyata
kami suka kami punya suara
actually semua yang kami punya
kami sayang dan kami suka

pernah sekali dia call aku
gitau dia off secepatnya sebab malu
tekan je butang hijau terus dia nyanyi lagu itu
malangnya aku tak tahu atau lupa tajuk lagu

suatu benda yang pasti
aku suka semua yang kami miliki
hati aku padanya dan hati dia aku miliki
aku harap dia sahabat sejati sampai mati

 Banner

5 comments:

  1. hahahaha..hadoi. suara lebih teruk daripada masalah??hahaha

    ReplyDelete
  2. thats how the problem solve , hahaha ~

    ReplyDelete
  3. hahaha comel quotes tu...
    suara mai pun aneh gak....bila mai nyanyi orang mesti bt muke idung kembang kempis...tahan gelak lettew....

    ReplyDelete