jom try LIBRESSE perasa baru secara percuma!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, June 29, 2012

jom try LIBRESSE perasa baru secara percuma!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hye korang,,,, aku baru balik dari gong jering and just want to let my in-satisfaction as i did not get the chance to meet my beloved cousin who is going to ranacho, kemaman esok,, padahal rela je bonceng motor ngan mak sepupu just to go to gj to see her,, dem amat di situ,, pape pun,, aku buat cool and cool je,, and nak share ngan something cooooolllllll.... :D

SILA EXCITED!!!! 

yuna ngan adibah nor pun pakai YANG NI,, :D

gajoh pun buleh terbey loni dih :P

pada suatu masa dahulu,,, green tea menjadi satu tumbuhan yang sangat anti dengan bau,, pantang ada bau yang tak menyegarkan mula dia menggelepar dalam hati untuk menghapuskan bau tu dengan kuasa ke'teh'an kehijauannya tu,,, satu hari tu,,, dia terbau sesuatu,,, maka mengembaralah ia sambil menghalakan kuasanya di merata-rata,,


akhirnya,, sampai la dia di satu tempat,, melihat punca bau mati di atas kuasanya,, sekian,,,

aku beci bau hok busuk,, ikut la gapo pun,,,

bila korang visit PAGE LIBRESSE ni,,, korang bukan saja dapat tau pasal promo yang latest,, contohnya promo yang kat bawah ni

Photo: Hey girls, looking for a quick relief for your period cramps? We’re giving away warmer bags with any purchase of a Libresse promo pack. 
Get them in these oh-so-special designs at Tesco. So run to a store near you and get one today! Photo: Got period cramps? Stay away from painkillers and get yourself a cute warmer bag for your tummy! These two awesome designs are available at Econsave, JUSCO and Billion; free with any purchase of a Libresse promo pack. Get them before they run out!
 warmer bags with any purchase of a Libresse promo pack. so very cute design untuk kurangkan period cramps!!!! :D

bukan tu je,, korang juga boleh request sample daripada LIBRESSE,, dulu aku dah pernah try sekali,, memang sampai,, dah la aku anta guna nama aku satu,, then nama adik aku satu,, alamat sama pun diorang anta for both names,, dont you think that they are just too nice to be true? kih3,, so,, selamat duit beli bekalan untuk dua bulan,, hahaha,,, aku dah isi sekali lagi untuk promo latest ni,, harap-harap dapat lagi banyak dari LIBRESSE tersayang ni,,,, kih3,,,

blogger prihatin adalah prihatin bukan untuk diri sendiri sahaja

dalam banyak-banyak aku pilih buat entry ni,,, bukan memalukan diri,,, tapi,, nak kongsi dapat sample percuma,, apa salahnya kan? jangan la ada yang marah k :D

who are we without friends to offer their shoulders for us to cry on 
 Banner

1 comment: