lagi 2 hari je tinggal??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, June 28, 2012

lagi 2 hari je tinggal???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
gajoh pun buleh terbey loni dih :P

few weeks or should i say sebulan lebey yang lalu,, adala sorang kawan muja ni cakap,,, lamanya ga mung muja,, sorry la korang,, ampun maaf dipinta mensuci hening dosa k,,, muja memang nak buat 2 bulan je,, then,, tak tersangka pulak rezeki muja tahun ni kena gi rekrut,, so,, ga muja ni terbawa-bawa sampai la sekarang,, sesungguhnya manusia hanya mampu merancang ALLAH yang menentukan,, korang jangan marah muja k,,, uwaaaa,,, first time ni,, rasa tak de pengalaman sangat amat
aku beci bau hok busuk,, ikut la gapo pun,,,

kalau ada sponsor ga muja yang terbaca entry ni,, do prepare the gifts for the winners k,,, prepare jugak untuk pergi pejabat pos untuk anta hadiah tu,,, hehehe,,, jangan mara yer,,, i love you la all sponsors!!! tq so much for willingly sponsoring my ga,,, tanpa anda semua,, apala sangat my first ga ni,, confirm 10 orang je join,,, hehe,,, tq so much!!!!
blogger prihatin adalah prihatin bukan untuk diri sendiri sahaja

untuk semua para peserta,, do check your links HERE,, jangan pulak ada yang tertinggal,, muja takut tertinggal je,, sebab muja jugak manusia,, kih3,, punya kelemahan yang banyak terutama kelemahan kenyanyukan dan kelalaian,, harap korang menerima kelemahan muja ni dengan redha dan dengan hati yang terbuka,, kih3
who are we without friends to offer their shoulders for us to cry on

for those yang not yet joined,, do rajin-rajinkan diri,, join my first ga HERE,, and stand the chance to win one of the gifts prepared for you,, tq kalau korang sudi,, kalau tak sudi sekarang akan datang kalau ada ga lagi,, rajin-rajinkanlah k,,

love you all lah!!! muahhh33!!!!
 Banner

1 comment:

  1. wah...meng hadiah ato nk pos hdiah kpd para pemeng.hihi..1st time singgh sini n follow..jom dtg blog sy pula..klu sudi..kihkih

    ReplyDelete