rekrut: knuckled position,, korang tak nak try ke? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, June 21, 2012

rekrut: knuckled position,, korang tak nak try ke?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

nampaknya,, for one month ahead,, memang penuh dengan cerita rekrut wataniah je la blog aku,, yela,, dah tu nak citer pasal apa lagi,, yang ni yang paling hot and the vast bagi aku sekarang,, kuang3,,, despite i still dont have the courage to upload my latest picture,, i hope you dont mind,, kih3,,,

haa,,, yang pasal tajuk tu,, korang pernah dengar tak pasal knuckled position,, aku pun baru dengar istilah knuckled position ni time aku gi rekrut,,, korang tau tak camne??? korang cuba imagine ek,,, korang pumping @ tekan tubi,,, then korang genggam tangan korang,,,, pastikan tulang yang kat atas jari korang tu mencecah lantau,,, then korang pun pumping,,, dah dapat imagine??? haaa,,,, cmtu la yang aku kena time gi rekrut,,, tapi sekali je yang kena macam tu,, tu pun dengan orang tu ye,, jurulatih lain tak buat pun,,, jurulatih yang pelik tu sorang je,,,,



yang buat lagi teruk,, kitorang kena knuckled position atas padang tar,,, kira-kira dalam pukul 12 to 1 petang gitu,,, time tu padang tar tu macam kuali baru nak panas.... tau tak,,,, mula-mula tangan aku jadi macam tangan kat dalam gambar tu la,, tapi lagi teruk merah dia tu,,, macam merah darah ikan gitu,.. pastu ada yang macam berair sikit,,, sekarang dah jadi koko,,, kawan aku tengok sume takut,, padahal tak teruk sangat pun,,, hal yang mencabar macam ni la penting and jadi kenangan,, aku suka bila kenangkan balik walaupun mulanya berbakul-bakul sumpah seranah aku bagi,, hehe,, sorry,,,

setakat ni je pasal knuckled position,, harap-harap sangat dia tak tinggal parut kat tangan berkedut aku ni,,, chow!!! :D
 Banner

6 comments: