rekrut: permaisuri tidur - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, June 24, 2012

rekrut: permaisuri tidur

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
gajoh pun buleh terbey loni dih :P

orang kata aku la paling bersungguh-sungguh time physical training pagi,,, aku usaha buat semua dengan cara yang betul,,, cuba untuk tidak tipu or mengelat time buat latihan

orang kata aku lari laju kemain,,, setiap kali pecut keliling pokok then back to tempat asal aku la top 5 yang akan sampai dulu,, sama ada no 1 2 or 3

orang kata aku kawad dengan bersungguh-sungguh jugak,, angkat kaki sampai 90 darjah,, tangan lurus sama lurus ngan bumi yang dipijak

jurulatih kata aku la orang yang kalau nak suruh buat apa pun boleh,,, suh je apa sahaja,, aku akan buat dengan hati terbuka

TAPI!!!

dia jugak berkata,, jangan suh dia dok diam-diam dalam kelas dan study kerana dia akan

TIDUR DENGAN NYENYAKNYA!!!!

hahahaha,,, time kat rekrut,, aku la ratu tidur dalam kelas,,, kena baling ngan apa ntah malam tu,, tapi aku tetap tak endahkan,, nasib baik tak kena conteng muka,, aishhh,, bila kenangkan malu la jugak,, tapi,, sape suh jurulatih wat latihan macan nak tercabut nyawa and sape suh aku buat dengan penuh bersungguh-sungguhnya,, give and take la kan,, hehe,, dah la kelas tu,, kalau belum kul 1 pagi tak nak pulak habiskan,, walaupun tak de dah benda yang nak dicakapkan,, katanya nak latih ketahanan mental dan fizikal,, tapi apa kaitan tidur dengan benda tu kan,, even kat ipg ni i sleep around 11 at night,, tak termasuk hari aku online,, hehe,,,,

so,,, sorry la korang yang tergoda nak tidur jugak sebab tengok aku tidur k,,, aku just could not help it,, hehe,,, sorry jugak kat jurulatih tersayang,, korang mengajar pun aku boleh wat tak tau je,, sebab tu la tak leh penuntut akademik terbaik,, hahaha,,,

tidur banyak jugak jadi kenangan berharga semasa rekrut :D
 Banner

12 comments:

  1. kalau mai masuk rekrut, bukan takat tido.pengsan teruih..mai nie lembik :P

    ReplyDelete
  2. mcm anak saudra sis lak.dia kalau tido susah nak bgn.

    ReplyDelete
  3. hehe kalu doh ngatuk sangat meme tokleh tehe2 doh..

    ReplyDelete
  4. Sungguh memalukan. Huhu. Btw Muja Hebat. :-)

    ReplyDelete
  5. hahahaha...ratu tidur rupa nya.bese la tu.dah pulun habis waktu training, pastu mulalah rasa nak tdo je.

    ReplyDelete
  6. @CikMaibila dah terpaksa,, terpaksa buat jugak,, letih pun kena jugak buat,, ti kena lagi teruk pulak ngn trainer,, naya,,

    ReplyDelete
  7. @nik rosmawatibangun tu senang,, nak bertahan bangun tu yang susah,, hehe

    ReplyDelete
  8. @Prettywritejolo doh,,, tehe gak sekso diri la weh,, haha

    ReplyDelete
  9. @Sayidah Nafisah Ruslanbagi muja pulak makan adalah benda paling best dalam dunia,, kih3

    ReplyDelete