tip pelik binti ajaib untuk dapat be dari nuffie.. jeng3!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, June 21, 2012

tip pelik binti ajaib untuk dapat be dari nuffie.. jeng3!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hye korang,,, few days ago muja sempat check MR NUFFIE muja ni,,, adoila,,, 3 be dok merayau-rayau kat blog muja ni,,, sape tak happy weh tngok be mencanak,, er ada ke dalam bahasa melayu ek? never mind,,,

aku tak tau la kenapa,, aku pun heran dan pelik dengan kerenah MR NUFFIE dan konco-konconya,, time aku tak de,,, bertubi-tubi be datang,, mau tak terkejut monyet aku bila bukak page MR NUFFIE ni,,, haisy,, nasib baik la aku ni punya jantung sihat walafiat ALLAH SWT kasi,,, alhamdulilllah syukur nikmat,,, tq ALLAH,,, i love you!!!!!

disebabkan perkara pelik tersebut,,,,, adakah perlu muja tambahkan satu lagi tips dapat be untuk korang yang macam ni

"sila pergi merantau and tak online sebulan or lebey untuk dapat be yang banyak,,, jangan juga update blog sepanjang tempoh tersebut"

perlukah??? korang nak tengok bukti?? tengok ni


muja dapat 4 be dalam masa sebulan tempoh muja pergi rekrut,,, yang rhb internet banking gsc tu dah jadi me,,, see??? what proof you need anymore???? proven kan? so,,, rasa-rasa patut jadikan 'jangan update' blog sebagai tip dapat be tak?

tp MR NUFFIE!!! :D
 Banner

13 comments:

  1. wah best nye:) kita 1 je be tengah jalan skang ni..

    ReplyDelete
  2. wooo...best nya....tak pa...nnt nak try la...hehhe

    ReplyDelete
  3. BE pn xpnh dpt,susahnye.cmne la nk dpt BE ni.rs berjanggut menunggunye

    ReplyDelete
  4. maaf ea .. BE tue apa? yana tau tepek jerk iklan. tapi xtau sgt ... heheh yana pilih iklan Global CPC/CPA. btl ke cara tue ... (adoi xtau..)

    ReplyDelete
  5. ibu punye be x seberapa tp blhlh,lm2 jd bukit ye x..:)

    ReplyDelete
  6. nuffnang ni kadang2 kita tak boleh nak jangka..

    ReplyDelete
  7. @Yana Aina adess,, muja pun tak tau sangat sebenarnya,,, yang muja tau be tu dapat earning tanpa perlu ada yang click,, hehe

    ReplyDelete