walau seribu tahun pun,,, tak kurela!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, June 29, 2012

walau seribu tahun pun,,, tak kurela!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hari ni tension memikirkan esok dah 30 jun,, sedey kot nak tinggalkan bulan jun yang penuh dengan kenangan ni,,, mm,, jiwang nyo aku nih,, yeah,, i wont be me la kalau tak romantic kan,,, kui3

ni nak tanya,, ada sorang ni,, dia addicted texting aku,,,, nama dia mz,,, tu tanda dia suka aku ke? hahaha,, kidding,,,, so,, kalau betul la teori bahawa,, suka someone=sentiasa text that someone,,,, adakah yang tak text orang yang dia suka tu bermaksud dia tak suka pun sebenarnya that someone,, di mulut jela kata suka,,, is that the way it is? adik aku si umar tu cakap,, dia tak suka pun texting ngan gf dia,, tapi dia sayang gf dia,, amboi,, baru form 2 dah pandai ko ni kan???!!!! nak kena rotan ke budak?????

aku sebenarnya bukan apa,,, aku just curious... bila aku tengok keliling,,, er,,, pengalaman sendiri pun ada jugak,, sikit je,, tengok kengkawan,,,,, mm,, sedang memahami by opposite gender,, ececeeceey,, kenapa?? errr,,, mz punya pasal la ni!!!! then,, aku tertanya-tanya jugak ada tak yang suka text ngan someone ni,, tapi dia sebenarnya tak de la suka nak jadikan that someone gf dye,, ada gak ke cmtu?? fenin2,,, it is not a weird thing to find it hard to understand your opposite gender kan? kan? hehehe,,,

satu lagi,, yang teman tapi mesra but between a boy and a girl,, lecturer aku pernah cakap dalam kes ni,, mesti salah seorang ada yang menaruh hati sebenarnya (atau kedua-duanya) tapi takut nak bagitau sebab takut hubungan persahatan terjejas,, takut dianggap tak serious and bergurau semata,,, takut diketawakan oleh sahabat karib and orang sekeliling,, yelah,, kita pernah very close friends and bertukar status without wind or thunder,, confirmla kita malu kan,,,

aku sebenarnya tak de idea nak tulis blog,, tapi rasa nak jugak menulis,, addicted la katakan,,,,, yang pasti,, i will wait for the right one,,,, walaupun it takes a thousand years,,

TAK KIRELA!!! :p

 Banner

No comments:

Post a Comment