aku tiru post YUYU ZULAIKHA,, is it wrong? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, July 19, 2012

aku tiru post YUYU ZULAIKHA,, is it wrong?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

aku rasa title entry ni not controversial enough la,, mmm,, should it be better if i used i plagiarize her writing? hehehehe,,, korang risau ek? mmmm,,, kadang-kadang je,, boleh kan,,,, aku pun jelez tengok YUYU ZULAIKHA macam femes sangat,, jelez3
what is the meaning of hi-tea,,, is it to eat the red prawn???

adakah korang sedang cuak,,, kih3,,, tak delaa,, aku ni jenis orang yang kalau copy paste pun aku back link,, takkan la nak ngaku tulisan orang lain tulisan kita,, tak denye nak sama,,, aku cakap ayam,, dia garu itik,, tak kan same,, so,, jangan risau k,, aku just nak SHARE BENDA YANG SAMA macam yang yuyu share kat korang hari tu,, ingat tak yang PASAL FRUITTARE ni???? lupa la tu,, aku yang fanatik sikit sikit kat yuyu pun ingat,, so,, aku lagi fanatik daripada korang la kan,, hehe

aku suke tarik,, korang suka yang tolak ke kalau benda ni??

campaign image

frankly speaking,, FRUTTARE sangat sedap!! kenapa aku dia seday gilow??? sebab FRUTTRE penuh dalam peti ais kat koperasi ipg,, ngeh3,, insya ALLAH la kalau taste bud korang sama macam aku punya,, you will totally fall in love at first lick dengan FRUTTARE ni,, so,, jangan nak risau sangat la kan,, huhuu,, harga??? kalau tak silap aku RM1!!!! rm1 you,,,,,,, fuuuhhhh,, tapi kalau tak silap jela,, kalau silap harap ampun,, kih3

yang pasti pasal penthouse,, aku pun tak tau,,, korang check it out la sendiri

FRUTTARE sekarang dok tengah buat program hape hontah,,, tapi yang confirmnye sampai end of this month,, yang confimnya ade ipod sebagai hadiah,, yang tidak berapa nak confirmnya,, korang ada tak effort nak gi bukit bintang untuk merasa ada ipod free,, huhuu,, kalau aku dekat,,,,, dah lama dah,,,, sob3,, nasib baik aku jauh,,, kalau tak,, aku rembat je semua sebab korang bukan nak pun kan,, kalau nak mesti korang view PAGE FRUTTARE ni kan,,, hehe

jawab soklan pasal pad,, insya ALLAH dapat perodua myvi or iphon4s,,, korang decide la nak join ke tak,, yang pasti senang amat
 Banner

9 comments:

  1. if not mistaken.. hrga dia Rm1.50.. btw, mmg sedap pn ice-cream ni.. yummy yummy

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kot,, hehe,,, ampun ye,,, lupe dah takat dah tua sikit ni,, :P

      Delete
  2. hahaha tajuk entry gila penuh kontreversi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. title entry kan somthing yang sangat penting,, huhuu

      Delete
  3. dah orang2 yang copy dan memberi url link kita sebagai sumber wajarlah dihormati.. saya tabik kat muja.. sebab tak plagiat dan mengaku tu karya muja.. saya dah banyak kali dah kena copy paste tanpa ada langsung dorang bari url saya sebagai sumber rujukan. panas hati je

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar jela abang boni,, orang copy sebab entry abang boni berkualitila tu kan,,, doakan biar dorang sedar satu hari nanti k :D

      Delete
  4. eskrem apa ni? lama tak pi tengok tong eskrem.

    ReplyDelete