amboi heliza ni,, kemain lagi yer,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, July 17, 2012

amboi heliza ni,, kemain lagi yer,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

weh weh weh!!!! tersembuk air liuk,, peminat shawl yang seangkatan dengan aku,, korang dah undi lom untuk tengok 4 tutorial shawl tu,,, SUNSILK nak buat tutorial untuk kita ni,, belum ke??? tak tahu???? omeiii!!! jangan lambat la,,, meh cepat,, cepat la sikit,, vote!! undi itu tidaklah rahsian di sini,, hehe,,

kemain lagi heliza dengan flying shawl dia,, eh,, akak ni,, makain harain makain lawain pulak,, jelez la muja camni,, ish,, tengok jari pun dah berkenan nak buat kakak ipar rasanya,, ahaks!!! eh,, jangan lengah boleh tak??? vote jangan tak vote,, shawl pilihan aku yang aku nak dorang buat tutorial ada kat bawah,, pilihan korang lak camne???

so,, sape yang rasa nak vote untuk tutorial shawl,, boleh CLICK HERE to view THE PAGE,, semua sekali ada 12 styles,, so,, korang pilih elok-elok tau,, kalau boleh yang betul-betul menutup aurat kita sebagai muslimah,,, jangan dilupa,,, :D

 Banner

8 comments: