artis hot ni pergi mengurut ke,, alahai,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, July 14, 2012

artis hot ni pergi mengurut ke,, alahai,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

bila aku check blin aku,,, huh,, sedey la kan,, bertaun (hyperbole) tak leh nak cash out lagi,, haish,,, nasib tak berapa baik dalam menyebarkan advertisements ni,, and aku reda je,, kih3,, rezeki banyak di dunia nyata berbanding di alam maya ni,,, maybe yang korang dah dah beriban kali cash out tu sebaliknya kan,, hehe,,, tapi aku terasa gak nak share ngan korang pasal BENDA HOT INI yang memang all most everytime i check my dashboard will have something about THIS MAN,,, huhuuu,,, macam la hot sangat BUDAK NI,, weirdo adalah jugak kot,, yelah,, tak cukup umur agi dah kissing sini cium situ her hot girlfy si miss gomez tu,,,,, opppss!!!! lupa lak dia mat salleh,, ngeh3,,,



aku hairan dan weird and bizzare pasal MAT SALLEH INI adalah tang his voice,,, yeah,,, his voice,,, people say that his voice is anyhow resembles a girl's voice,, is it true? padahal masa first i listened to his super hot song entitled BABY once upon a time dulu kan,, aku dengan like a man's voice je,, hokey hokay aja siih,,, mmm,, siap ada yang questioned him is he afraid of losing his so-called nice voice upon reaching puberty.. what?????? gilernye la orang yang tanye begitu- ayat dalam otak aku time tau pasal soklan bangang ini,,, harap maklum.

nasib baik la BUDAK SORE POMPUAN ni dengan yakinnya menjawab, lebey kurang macam ni,,, saya rasa peminat akan dapat menerima saya seadanya macam mujadafewa,,, wawawawa!!!!!! nama aku disebutnya,,,!!! hahaha,,,!!!! sila tahu aku tipu. yang lagi peliknye part his name,, yang aku tau nama SI TAK BERAPA TINGGI ni JUSTIN BIEBER,, tapi ramai amatla yang reka namanya,,, BIBIR, BIBIOR, BANGBIR, BOMBAY,,, ish,, macam-macam la,, kalau dia tau la kekita buat camni,, mau tercekik kita kena sue,,, baru la tersengih-sengih mintak penampor,, nak?? :P

dah tengok ke VIDEO INI,,, yang ada mat salleh bajet hot dok buat urutan patah tulang,, gilow ko hapo,, kuang3,, yang dok hot sekarang pasal BUDAK TAK BERAPA NAK CUTE NI jugak yang pasal dye jenjalan ngan pujaan hati,,, huh,, aku gi mid valley beriban kali tak kecoh pun,, ceiiiit,,, memandangkan ini adalah entry yang sangat banyak ketidak faedahannya,, aku kongsi ngan korang benda aku jumpa kat fb,, dapat gak pahala aku tulis entry tak guna sesen ni,, enjoy the zikirullah!!! :D

B ---> Bismillahirrahmannirrahim
I ---> InsyaAllah
S ---> SubhanaAllah
M ---> MasyaAllah
I ---> Innalillahi wainnalillahirojiun
L ---> Lahawlawallaku wataillah billah
L ---> Laillahailallah
A ---> Alhamdulillah
H ---> Hari-hari amalkan

Tak Faham, Kita Terangkan -----> Bukan Ketawakan....

Tak Tahu, Kita Tunjukkan -------> Bukan Dimarahkan....

Tak Betul, Kita Nasihatkan ------> Bukan Diumpatkan....

Tak Jelas, Kita Jelaskan ---------> Bukan Dirumitkan....

Tak Mampu, Kita Usahakan ----->Bukan Dimanjakan....

Setiap manusia punya kelemahan dan kekurangan, Tidak ada diantara kita yang sempurna, Hiduplah dengan Kasih Sayang..

[SHARE THIS]

 Banner

5 comments:

  1. banyak betul dia main SEO kan??hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak denye main seo,,, saje letk link ads banyak2,, hehe

      Delete
  2. Assalamualaikum :)

    Maaf mengganggu . Nak minta tolong sikit boleh ?

    Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share & promot skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

    1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


    2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


    TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

    ReplyDelete
  3. 1st time saya dengar lagu baby pun ingat perempuan yang nyanyi.. bila tengok klip video.. lah lelaki rupanya.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,, tapi bagi muja sore laki je,, huhu

      Delete