maksud bacaan antara dua sujud - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, July 03, 2012

maksud bacaan antara dua sujud

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

bile aku masuk BLOG OHSEM PEMILIK OHSEM ni,, aku jumpe something ohsem untuk dishare dengan korang,, yer,, something yang kita bajet tak penting walaupun sangat penting,,, something yang kita bajet tak nampak walaupun sangat terang dan benderang,,,

 
maksud bacaan antara 2 sujud

gajoh pun buleh terbey loni dih :P

time solat muja selalu terfikir. "what am i actually uttering now?" i dont even know the meaning and yet i am hoping desperately for ALLAH to accept and acknowledge my ibadah??? sangat ironik di situ,, so,, tq sangat kat cik may (boleh dah tukar nama blog jadi puan may) sebab share benda ni untuk muja,, muja memang nak cari,, tapi salu time online jadi lagha,, daripada nak cari pahala,, muja jadi leka,, astaghfirullaahalaziin (ucap sama-sama,, taubat kita untuk hari ini)
aku beci bau hok busuk,, ikut la gapo pun,,,

ps- tak tau nape rasa macam kesesakan fulus sekarang,,, huhu,,, mintak tolong korang click-click la mana-mana yang korang suka,,,, click je pun kan,, hehe,, tq for helping and supporting me :D
 Banner

6 comments:

  1. kita hanya tahu menyebut jer dlm antara dua sujud kan...

    sekarang ni dah tahu maksud... semoga lebih khusuk lagi solat kita... amin..

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum muja..hehehe, sesak fulus? berjimat muja..uruskn uang nya dgn berhati2 ya,eceh, pandai jep nasihatkn org,hahahaha.

    Maaf muja..ya..seminggu lebih menghilang..menghilang dalam rehat..heh3..

    ReplyDelete
  3. memang rasa kecik je diri ini.baca kemain lagi tapi maksud langsung tak tau.hmmm

    ReplyDelete
  4. Jgn kata kesesakkan fulus. Rezeki Allah meluas. Hafal makna bacaan tu. :-)

    ReplyDelete
  5. moge kite khusyuk dlm solat. ;)

    ReplyDelete
  6. saya pun kadang2 tak paham langsung apa yang saya baca dalam solat ni. mentang2 dah hafal so buat2 xpaham jela..

    kali ni dah paham, so boleh baca dengan betul dan memahami sedalam2nya..

    tq muja :)

    ReplyDelete