atlet malaysia di olimpik,, how cool is that? :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, July 21, 2012

atlet malaysia di olimpik,, how cool is that? :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hari ni aku check SAYSIE,, and nampak BENDA NI,, then,, aku rasa nak wat entry di pagi ramadan la pulak,, hehe,,, yela,, nak makan tak boleh,, tivi pulak citer yang suam-suam je bestnye,, so,, it is better for me to talk about LEE CHONG WEI kan? hehehe

sebenarnya kan,, i just love sports since i was small,, the first game yang aku joined dulu was walkathon tau,, haha,,, dapat gak la third place for zone level,, time tu rasa macap proud giler dah,, yela,, first time kot,, bukannya atlet giler babeng pun,,, huhuuu,,, then,,, i joined milo running competition when i was 11 if i am not mistaken,, ala,, not that i won anything,,, but sports give me a big piece of satisfaction you know,,, yeah,, who won't be proud reaching the finishing line after running for more of less  5km??? dont you agree?? ok,, aku je noob,, 5km tu dekat je kot bagi korang,,, (mood majuk,, wekkk)

pengguna celcom jangan bajet kaya,, pilih pack ni so that korang dapat save banyak giler :D

then,, i got into SEKOLAH MENENGAH SAINS TENGKU MUHAMMAD FARIS PETRA,, aku joined benda same jugak,, yang milo organised tu,,, walaupun aku ada miscommunication dah dengan milo sebab i heard that nestle is under israelis,,, aku peduli hape kan,, haha,, then,, aku joined la,,, then,, masa joined tu,,, i joined together with my long lasting crush,, can say until now la jugak,, hehe,, antara saat-saat manis la because i ran for me and him,,, yes,, it is the truth,, he is my inspiration,, i went to the field everyday just to see him running around the field,,, it could be considered as a hobby at that time,, i was always wishing to run beside him since i was in form 1,, but,, i achieved that for once only when i was in form 4,, can you imagine how long i waited for that opportunity and yet,, aku lari only for 800m je,, sadis, haha,, kenangan zaman muda yang tak terlupakan,, lalala

jom vote untuk tutorial shawl

then,, bile aku form 2 aku started my training as a basketballer just to perform well during sports day,,, aku memang giler,, haha,, kalau dah suka tu,, all out aku bagi,,, giler giler giler,, tapi,, it was a memorable rememberance,, lalala,, eh,, jadi entry jiwang lak dah,, aku sebenarnya nak seru korang jengah-jengah website JOINTEAMMALAYSIA ni.. website ni kalau boleh nak kumpul semua yang 28 juta orang rakyat malaysia,,, jom kita show our supports to them,, yang dah trained macam nak giler,,, just for the glory of our country,, our nation,,, jom3!!!!

All Malaysians should check out this Olympic website, its cool!  profile image
JOIN TEAM MALAYSIA here,,, :D

aku dah join,, aku nak choose running,, tapi tak de,, so aku pilih badminton, the game i am the weakest in,, hahaha,, best gak benda ni,, kita leh upload gambar,, then,, gambar tu akan diletakkan kat avatar pemain tu,, haha,, so kita boleh la bajet atlet time tu,, so,, crop gambar muka korang baik-baik k,, hehe,, so that ko jadi atlet yang the best,, hehehe :D

support atlet olimpik dari malaysia,, i believe in you!!! :D
 Banner

4 comments:

  1. sukan yang pali saya minat adalah ping pong.. sukan ni je yang selalu bawa nama saya.. hehe

    ReplyDelete
  2. eh macam mana awak buat untuk top commentator tu? saya macam minat pulak nak buat. ajarkan boleh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jap muja cari blog yang ajar muja tu,, mm

      Delete