bilik perempuan=kereta lelaki - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, July 01, 2012

bilik perempuan=kereta lelaki

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
gajoh pun buleh terbey loni dih :P

yahoooooooooo hari ni hari ahad so kitorang boleh online guna wiff ipgkkb secara suka sukinya di library sebelum pukul 5,, benda ni pun kitorang dah syukur amat k,, korang jangan tak tau susahnya mendapat nikmat ini,, seminggu 2 hari je tau cam ni,, sabtu ngan ahad je,,

aku pun marayau la dalam facebook and jumpa this very cool picture,,, yeah,, it is cool,, how cool is it,, you better rate it yourselves.. :D


source

it am sure this is the truth,, kih3
 Banner

13 comments:

  1. haha sie nyo keto ore tino gitu mo nah..

    ReplyDelete
  2. well said, that's u muja.
    aku rilek je...hahaha
    :P

    ReplyDelete
  3. ada gak betulnya.hehehe..saya la jadi tukang kemaskan keta si dia kadang2 sebab diri sendiri takde keta tapi my bilik takde la camtu.teruk sangat tu.hahaha

    ReplyDelete
  4. kereta perempuan tak macamtu..huhuhuh

    ReplyDelete
  5. hahahahahaha!!! saya setuju... memang kebanyakan macam ni.. ini bukan kebetulan..hahaha

    ReplyDelete
  6. @aReLaN ee,, report kat si dia arelan,, arelan ngumpat dia,, huh

    ReplyDelete
  7. @Boni JLL3 bab mengata pmpuan laju je abang boni ni,, haish,,

    ReplyDelete
  8. hahaha..keluar gusi saya ketawa dear..ada juga kebetulannya tu..hehehe.tapi keta saya takde camtu..teruk gilak dah gambar tu..haha

    ReplyDelete