dating berbuka puasa dengan si dia.. awwww!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, July 31, 2012

dating berbuka puasa dengan si dia.. awwww!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D



before telling you the sequence of the story,, ni aku tunjuk banner tah pape yang aku jumpa time on the way ke piza hut kalau tak silap,, aku suh si dia, nizar tolong snap.. seingat aku time ni traffic light merah,, and driver seat la yang paling dekat dengan benda ni,, aku harap korang boleh baca,, nampak tak,, ok,, jelas terang dan nyata dah aku rasa kan,, so,, korang rasa-rasa la kan,, kalau korang ada la bernampak banner sedemikian,,, beria-ria nya nak suh kita join tuition center dorang ni,, korang nak pegi ke? yang pasti kalau aku memang tak lah,, dengan guna ayat negatif giler nye,,, huh,, aku yang bersemangat pun jadi putus angin,, yela,, awal-awal lagi the word 'abaikan' terpampang kat situ,, tah pape betul,, bukan nak motivate us to join,, tapi making us feel that we are very stupid or ignorant,, sampai tak nak bace pun iklan dia tu la kononnya,, pttuiii!!!! ok, done,, habis dah rasa tak puas hati aku dengan benda ngek ni,,, continue tu the main story plak,,, hehe

last week,,, si dia aku time form 1 (pernah digosip couple aku, padahal dia anak kepada kawan abah aku, dah kenal dari kecik, and makan-makan sekali kat padang sekolah hari jumaat time hari melawat, tup tup masuk list couple kat warden,, sungguh ngek orang yang tulis nama kitorang,, harap maklum) contacted amylea,, ajak kitorang break our fast together,, aku hape lagi,, dengan sewenang-wenangnya la aku setuju,, kih3,, jarang kot boleh jumpa,, yang pasti dia hensem,, ecececey,,, bakal architect ni study kat perak,, cerita yang time dia sesat tengah high way tu memang tak leh blaaa,, lalala,, kih3,, ti ada masa aku citer,, tu pun kalau masa tu pakej sekali dengan mood la,, nak kenal tak? ni la diaaaaaa.....


kalau nak baca blog A BOUQUET OF TULIPS,,, boleh la CLICK HERE k.. tambah-tambah for the architect-to-be tu,,, ape lagi,, tukar-tukar idea nak buat klcc sebijik lagi pun boleh,, hehe

seterusnya si dia nombor dua aku,, nizar,, wah,, nama pun bunyi dah hebat kan,, tak jumpa lagi tuannya,, hebat kemain,,, doctor,, debater,, motivator,, all are him,,, sila bangga aku puji ko k nizar,, ngeh3,, time pegi piza hut tu,, si nizar ni yang tolong order untuk aku,,, yela kan,, in my whole life,, baru berapa kali aku gi sana,, termasuk time teman kawan aku gi dating ngan gewe dia,, ciss,, air pun tak belanja,, hampehhh,, tak nak buat dah benda sia-sia lepas ni,, ok,, back to nizar ni,, perubahan drastic sangat,, and perubahannya adalah sangat positive,, i loikkkkkeee,,, doctor-to-be la katakan,, confirm la hebat,,, hek3,,,, time gi sana aku banyak mengadu pasal a guy yang hates me to the core,,, and nizar advised me with a lot things,, thank you sangat,, now,, i am able to move on with my life, ignoring the hateful man,,, man who is always in front of  me trying as best as the could to hurt my feelings,, alaaa,,, wat cerdik dengan keep your mouth shut,, ti dah letih,, dia berenti la tu,, ok,, ayat ni ayatku sendiri untuk menyedapkan hati,,,, sdey amat sebenarnya,, by the way,,, thanks again nizar for you golden words,, insya ALLAH will keep them in mind,,, :D


nizar tengah khusyuk pilih what to eat??? what to eat????


this is what i ate,,, tak tau la nama ape,, aku bagi je nama benda yang sangat sedap,, ok tak? :P


ni air aku,, jugak nizar yang pilih,, i know nothing about pizza hut you see!!! urgghhh!!!


yang ni aku tau,, nama dia pizza kan,, hehehehe


yang ni nizar yang punya tapi dengan baik hati jiwa nuraninya,, he gave each of us one piece,, wasn't that sweet,, so,, sape yang nak gewe sweetest of the sweetest,, sila ejas no dia ngan aku,, hahaha


another pizza for us,, yuuuuuummmmm!!!!!!! sedap gak ye makanan pizza hut ni,, padan la dengan harganya kan,, mmm


yang ni la amin yang belikan,, juga dia bagikan kitorang sorang satu,,, baik sungguh la si dia si dia aku ni kan,, sebab tu la berjaya jadi si dia aku,, if not,, dare to dreamla kan,, haha


ni amin punya,, he just tried this for the first time,, and he did not really like it,, yang atas tu sedap katanya,, bila dah sampai bawah dah tawar,, mm,, kenapa tak gaul sume dulu ye,, i should try this but eat it in a different way,, buat macam fried rice,, gaul je sume dulu,, isn't that a good idea,,, :D


ni amy punya,, this is definitely NOT for me,,, for those yang suka laksa johor suka kot,, lemak sangat rasa dia,, johorians should make this their favourite.


amy bajet hot tak nak amik gambar,, sekali time i was just about to snap her beautiful looking drink ni,,, tu haa,,, ko dah terjoin sekali,, sila bahagia and sebut HA ha HA,,, dia ni dok selang sebilik je dari bilik aku kat asrama,, penyayang tapi garang,, and cepat naik tangan,, patut kuikat sahaja,, tapi,, apakan daya,, tanpa dia,, sape la yang masak untuk sahur aku tahun lepas,, hehe


muka budak jarang masuk pizza hut sebab save budget,, lebey kurang macam di atas la ye,, sila doakan dia insaf,, wah!!!!!! sape yang sweet sangat ni????? errr,, i think it is me in that picture,, kih3,, bajuku ditaja oleh MAGNIFIQUE RIBBON,, hari tu dapat hadiah ga,, kih3,,, flowery blouse jenama scarlet,, not bad kan,, :D


hanya amy yang melakukan pembaziran pada malam tersebut,,,

sekian terima kasih,,,

 Banner

10 comments:

  1. ade jugak orang buat iklan macam tu ye..isy2..amboi,,kemain makna kat pizza,,seronoknyeee

    ReplyDelete
  2. bila tengok makanan tu... lapar pula rasa perut ni... ada lebih kurang 4 jam lagi kena tunggu... :P

    ReplyDelete
  3. ingatkan kat pizza hut semua sedap..
    rupanya ada yang tak sedap ye..
    tekak akak ni semua sedap..
    hahahah

    ReplyDelete
  4. wah.. kawan2 dia semua orang yang hebat2 tu..hehe

    ReplyDelete
  5. Wahhh wah wah..hehe ..

    Ada pulak iklan cenggituh..abaikan je lah kan

    ReplyDelete
  6. Amaran... gmbr ini hny boleh dilihat selepas berbuka puasa... Hahaha...

    ReplyDelete
  7. Terliur aku melihatnya.. Hahaha... Andai diriku berada disitu, maka akan ku habiskan kesemuanya.... :D

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Muja buat lana rasa nak berbuka ngan pizza lak.hahahah

    Lana pun jarang2 makan piza muja..dalam family, tah cmne lana sorg sesat suka pizza..

    urmm..tpi..mmg lana yg salu sesat pun..apa yg org suka ke, tak suka ke, semua lana telan,keh3

    ReplyDelete
  9. baru je lepas makan pizza hut tadi.. hehee

    tapi saya lebih suka domino.. lagi sedap :)

    ReplyDelete
  10. ehem.. ehem.. (menyibuk sini jap)

    ReplyDelete