double ke single ke,, aku dah ada skmm,, hehe - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, July 17, 2012

double ke single ke,, aku dah ada skmm,, hehe

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hye korang,, eh,, ni entry ke berapa aku ye untuk hari ni,, mmm.. rasa macam ke lebih dari dua dah,, hahaha,,, so,, korang dah makan lom,, kalau belum,, simpan je makanan tu,, makan esok,, makan time you will get fat in a blink of the eyes,,,

aku sebenarnya tak de benda nak tulis tapi gedik jugak nak tekan-tekan keyboard ni,, so aku decide nak buat review MAXIS BROADBAND DOUBLE QUOTA,, sambil-sambil aku tulis aku nak ngumpat jugak si MAXIS ni,,, aku terlupa ada kejadian sadis antara aku dengan si perunding pelanggan dye ni,, eh aku ni,, dah la nak promote suh korang click ads aku,, tapi nak ngumpat plak kan,, yela,, aku just want to be true to all of you,, yang baik aku cakap baik yang tak baik tetap tak baik hokey,,,

sebab aku ni sebenarnya nak tulis benda baik-baik je pasal MAXIS,, tapi tibe-tibe je teringat kat customer service dia yang bergayut dengan aku few days ago,, as far as i remember it was last week,,, aku called MAXIS centre sebab nak tanya macam mana nak topup skmm broadband aku,, ok,, sila jangan gelak walaupun aku sangat kuno,,, dah la call MAXIS ni kena bayar,,, lama pulak tunggu,, dekat 5 minit masa berjalan tapi tak de suara,,, habir RM1.50 hasil taraak,, memang menyumpah seranah la jugak,, akhir sekali aku tanye je orang yang gune bband macam aku,, then thing was settled like immediately je,,, yela,, dye dah angkat,, takkanla dye tak tau macam mana nak topup benda tu,, tu je pun pertanyaan aku,, yang nak suh aku tunggu lama giler ko ingat ko sape dalam hidup aku ni,,,, mukmin zulkifli jauh lagi penting la keling!

campaign image

ok,, dah puas hati aku terluah jugak hari ni,, kih3,,, tapi tak semestinya kalau satu aspek teruk,, semua aspek lain jadi teruk,, lagipun yang teruk nye customer service dia tu je,, skmm bband aku memang terpuji la,,, aku topup RM25 that can be used up to one month,,, memang masa quota tak abis lagi tu aku rasa macam guna wifi kat rumah,, laju giler!!!!!! waima sekarang dah habis,, aku still boleh guna lagi walaupun speed is reduced already,,, tapi masih ok lagi,,, so,, ni la good side of MAXIS,,, kelajuannya memang terpuji sejak akhir-akhir ini,, dulu time aku guna yang RM48,,, macem harem,, tapi sekarang dorang dah sedar diri kot,, haha,,, everybody deserves second chance kan,, so,, amik la aku bagi second chance untuk MAXIS yang tak tersayang sangat ni,, aku ni,, hp guna celcom,, bband guna MAXIS,, memang poligami sungguh laa,,

then,, bila aku tengok yang MAXIS DOUBLE QUOTA ni,, rasa macam adrenaline laju je nak langgan,, yela,,, korang bayangkan 3GB for RM59,,,, dulu aku punya,, 1 ke 2GB dah RM48,,, tak ke penjimatan berganda tu??? tapi alang-alang aku dah guna yang skmm yang hanya RM25 or 0.7GB,,, aku biarkan aja dulu la,,, ti ekonomi dah stabil sikit barulah nak tukar kot,, :D

ok la,, entah apa la aku mengarut entry ni,, jadi macam novel dah,, chow!!! :D

kalu rabun tu buat cara rabun,,,
it is a come back,, but will people care about him?
 Banner

5 comments:

  1. tambah syok la nak surfing tenet.hohoho

    ReplyDelete
  2. jom join! http://sirambotmaggi.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-july-november-by.html

    ReplyDelete
  3. Hey u want 5gb digi internet quota for free...? hehehe :)

    ReplyDelete
  4. Mcm mana ekk...nak guna maxis skmm ni..dah top up..guna gores jea..kat phone..pastu nak aktive kan serv sebulan 25 hinggit tuh tak tau plk...ajarin...

    ReplyDelete
  5. Sy dah top up guna gores utk maxis skmm ni kat phone..nak guna utk serv internet 25 hinggit sebulan mcm mana ekk...ajarin..??

    ReplyDelete