exaggeration during ramadhan,,, avoid it please,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, July 21, 2012

exaggeration during ramadhan,,, avoid it please,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

tadi aku gerak ngan teksi ke kb dalam kul 3 camtu,,, first pak cik teksi tu tak nak bawak aku sebab i was alone,, he was afraid that we would not get anybody on the way,, aku pun sabo jela dalam hati,, but,, few minutes later adala sorang taxi uncle ni berenti to fetch me,, nasib baik dia terima je aku nak bawak gi kb walaupun he just stopped to fetch person to stop along the way to his house je dekat bukit tanah,, tapi,, dah dia kesian kat budak comel iaitu aku yang menunggunya di bawah sinaran matahari yang terik memancar tu,, dia bawak jugak,,, tq sangat kat uncle baik itu!!! :D

source

tapi malu la jugak aku rasa sebab dia tengok mata budak comel itu berair and hampir sahaja teksinya ditenggelami air gara-gara bergaduh dengan sahabat no satu yang hendak meninggalkannya,, tanpa rela,,, mukmin,,, fahamilah hati aku ni,, :'(

 Banner

4 comments:

  1. nsib bek ad jgak pkcik teksi yg bek sudi amikkan kan.. ^^

    ReplyDelete
  2. mukmin, janganlah buat kawan alam maya saya ni sedih.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Kelakar gmbr tu... Mungkin begitulah gaya org tu berbuka. :D

    ReplyDelete