hadiah yang entah bila akan sampai kepada kawan no satu aku.. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, July 15, 2012

hadiah yang entah bila akan sampai kepada kawan no satu aku..

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

last year,,, i bought this thing,,, hoping to give it to my forever best friend,, but until now,, he does not wantto accept anything from me,,,, remember THIS ENTRY which i got that pink shawl sent by him? sad,,, i don't know the real reason we are like this,,, but,, we accept each other as we are,,,



bila ko dapat hadiah dari aku nanti,, confirm you might think it will be a girl's shoes,, but,, you will think again, "is muja crazy enough to give me a girl's shoes. no,,, muja is nice, beautiful girl. she won't do something stupid,,, :D" then,,, aku pelangkung ko sebab sempat pikey aku giler sebentar tadi,,, lojik la sikit,,,,,,,,,!!!!!


then,,, when you open the shoes box,,, you will find this cute, little, black and pink plastic beg inside,,,, then you will wonder,"does muja think i love pink the way she is,,,, i am a gentleman kot,,, pink pink ni tak main laa,,," padahal sengih sampai telinga sambil ngumpat aku dalam hati,,, ptuuuuiiiiihhhhhh,,,!!!!! sepak ko masuk longkang!!!


inside the plastic beg,, you will find this black jenama apa entah wallet,,,, they you will say"alaaa,,, hitam je pun,,, tak cantik pun,, eee,,,, mesti murah ni,,, tah pape" padahal,, air mata dah truuuup truuup mengalir kat pipi tu,,, sebak first time dapat hadiah dari aku yang tersangat cute ni,,, kan3???? baik ngaku sebelum aku cukur janggut ko!!!!



when will you get this thing wahai mz yang jauh di melaka sekarang ni,,,,, aku pun tak tau,,,,, aku harap kita bersahabat sampai bila-bila,, and aku mintak maaf for the wrong doings yang aku dah buat dulu,,, i really regret it,, aku harap ko faham,,, and akan terima aku jadi kawan baik ko yang no satu selama-lamanya,,, :D

 Banner

17 comments:

  1. untuk saya tak ada ke muja??hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti abang boni jadi kawan no last muja ye,, haha

      Delete
  2. Kwn No.1? :@ Huh. Last x boleh ke kwn? hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko dah dok no 1,, kalau nak jadi last,, ko gi tukar ic,, jadi orang lain,, harap maklum :D

      Delete
  3. InsyaAllah, both of you will be friends forever =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/day-night-in-village.html

    ReplyDelete
  4. saya jarang bagi kawan2 hadiah.. tapi saya selalu belanja diorang makan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi,, saya ngan mz jauh amat nak blanja makan,,:(

      Delete
  5. wahh bestnyer dpt hadiah......mesti org yg terima hadiah hati berbunga2 kn


    do visit n follow me
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/singgah-sat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau berbunga mesti die terima,, tapi dia tak,, :'(

      Delete
  6. hohoho..untung MZ dapat wallet

    ReplyDelete
  7. hihihi fuyooo beli hadiah kt kawan no 1.lepas ni kawan no 2 pulak ye.mai laaa..hihik

    ReplyDelete