how proud i am today,,, :D alhamduillah - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 13, 2012

how proud i am today,,, :D alhamduillah

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D


harap dapat merasa dapat 4.0 one day,, amiin :D

for your my followers,, muja nak gitau,, muja salu gi kedai dengan tak mandi nya bila terlewat bangun tapi perut berkeroncong mintak diisi dengan nasi berlauk ayam atau itik yang dimasak dengan sedap gila oleh tukang masak di kedai-kedai sekeliling rumah muja ataupun di sekitar kawasan pasir puteh yang sememangnya dipenuhi wanita-wanita cantik yang including me,, hahaha,,,,,

ok,, hari ni lewat lagi bangun,,, basuh muka terus got inside the car and the car moved,, it was kind of not my mistake right,,, it was my eyes' mistake kan,,, dye yang tak nak bukak to see this beautiful world,,, fortunately abah did not run his amuk maybe mood tengah nice and secure je bila tau aku jadi student harapan,, hahaha,, kidding!!!!! saje je nak puji diri sendiri,, dah tu who else yang will compliment a moderate girl like me ni kan,, sob3,, tetibe je haishhh,,,,

time on the way balik dari kedai kat bandar pasir puteh tepi balai bomba tu,, my mother told us that,,, one of my relatives also study in my beloved ipgkkb,,, maybe she is taking the gstt course,,, i am not sure,, but,,, the most interesting part here is,,, dye gitau umi yang my previous assignment yang i myself tak tau which subject dijadikan contoh untuk pelajaran dorang,,, bukak je tengok nama NURMUJAHIDAH BINTI ISMAIL tertera di muka depan,,, dia pun terus la gitau umi mungkin,,, wah,, i am touched,,,, feel like our hard work,, err,, not quite hard actually,,, is appreciated,,,, tq sangat kat lecturer yang terlibat even though i dont know sho the lecturer is,,, hehehe

so,,, muja makin becomes spirited ni nak buat assignment,,, haaa,,, datang la banyak-banyak lagi ye,,,, huhuuuu,,,, tak ketinggalan,, i do hope that that sample of assignment will help others,,,, harap dimanfaatkan secara sebaik mungkin,,, amiin

ps-sekadar mencatat memorable thing that happened in my life,, blog ni kan kind of diary to me,,, jangan marah ye,, kih3

 Banner

9 comments:

  1. Replies
    1. tq amin,, hehe,,, tak sangka gak,, lecturer manala agaknya :D

      Delete
  2. waah bagusnya... tahniah... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish,, biasa je sbnrnye,, tpi kalau dah name first time jadi kan,,, happy tu ada la jugak,, tq :D

      Delete
  3. Tahniah Muja..

    p/s: Kak Nida nak tanya tentang keputusan GA, dah diumumkan belum ye.. maaflah klu akak ketinggalan..:)

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Muja..boleh tak akk nak tny few questns?

    Dalam sehari..muja salunya update brapa entry? scra umumlah.. jgn tnya kenapa eh,hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je akak,,, muja update depends on what day is that day,, hehe,, kalau jumaat or sabtu and dok kat umah,, banyak and berderet la entry muja,,, kalau time kat ipg,,, dalam 3 entry je kot,, :D

      Delete
    2. Salam..

      Sama2 muja >_< urmm..patutnya..akak yg ucapkan terima kasih.. :)

      Akak yg terharu sebenonye..hehehehe. Terima kasih bnyk2 tau tuk entry tu..

      Urm..sorry lambat reply..akak mlm ni dpt on9 kejap je.. ^_^

      Delete