if a girl asks you,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, July 25, 2012

if a girl asks you,,,

10 comments:

  1. muja...tumpang lalu..klik link ni eh..
    http://fairyell.blogspot.com/2012/07/camera-free-tshirt-free.html
    join la GA ni..muja kn rajin ikot2 GA mcm ni =p

    ReplyDelete
  2. what if boys asks a question? tell him the truth or not? *wink2*

    p/s:muja skolah faris petra ek? then, masuk IPG? mmg berjodoh dengan PC lan ni. PC ni your hometown ke ape ni? hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. of course la tak,, haha,, tak kan la nak cakap kite ada orang lain selain dye,, alallaa,, hehe,, kidding :P

      Delete
  3. lebih bai jujur dalam perhubungan kan??

    ReplyDelete
  4. dlm perhubungan perlu ada kepercayaan dan kejujuran...

    Selamat berpuasa muja... :D

    ReplyDelete
  5. perempuan ni spy paling terhandal dekat dunia..
    so takyah nak menipu2.. hehe

    ReplyDelete