keawesoman SAYS terserlah dengan GROUPON - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, July 12, 2012

keawesoman SAYS terserlah dengan GROUPON

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

dulu kita ada NUFFIE, CHURPIE, je,, memang sangatla femes dorang 2 beradik tu,,, tapi sekarang,, keluarga kita dah bertambah dengan adanya SAYSIE pulak,,,, sepanjang muja berkawan baik dengan SAYSIE,,,, memang banyak perubahan demi perubahan yang dilakukan oleh SAYSIE untuk meningkatkan mutu keunggulan dia,,, bagus2,,, sangat amat bagus,, syabas!!! :D

sekarang pulak ada benda baru lagi yang yuna sent into my inbox,,,, now,, we,,, SAYSIE users kan shop using our earnings!!!!! how cool is that???? 5 star punye cooool youuuuu...... sangat-sangat la best bila benda ni berlaku,,, macam la aku tak tau your earnings dah beriban kat SAYSIE tu kan,,, huhu,,, korang boleh shopping without spending la after this,,, say waaaaaaaaaahhhh!!!! :D

this is what i just received from yuna,,, :D

Hey Nurmujahidah Ismail!

Guess what?!
SAYS is now officially on Groupon Malaysia :)

Here's the full story : http://bit.ly/SAYSisnowonGroupon

Enjoy :)

Yuna
SAYS Community Team

kalau nak tau in more details about GROUPON,,, so,, dont hesitate to VISIT HERE,, and see what you can get with your earnings,, it will definitely be awesome stuff,, dont worry,,, :D ada lagi ek yang tak join the awesome SAYSIE???? nak join CLICK HERE and start sharing now!!!

ps- it is never too late to eat,,, errr,,, naaahh :P

it is not only our body,, our cars need it too!!! :D??? :D 
 Banner

2 comments: