kecik-kecik pun dah pandai ek,,,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, July 16, 2012

kecik-kecik pun dah pandai ek,,,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

aku jumpa gambar budak kecik yang sedar diri ni kat SINI,, then i think it is too good to not be shared with you all,,,, yela,, kecik-kecik dah reti dah budak ni,, iii,,, cubit kang,,,, rambut dye dah tak de kena cukur,, tapi kalau dah hensem,,, botak pun hensem gak,,, ngeh3



aku terus rasa macam nak ada anak laki yang tiba appear in front of me wearing like him,,,, oooo,, so sweeeet,,,, :D

 Banner

8 comments: