keypad vs keyboard. WHICH ONE DO YOU PREFER? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 20, 2012

keypad vs keyboard. WHICH ONE DO YOU PREFER?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.
jom join BLIN,,, it is all about the money,,, :D

semalam aku rasa macam berserabut je bile hp asyik berbunyi,, sorry sangat kalau ada yang text aku semalam hurt by this statement but it is the truth,, orang yang aku tunggu tak text aku,,, maybe sebab tu aku jadi lagi stress,, who would not if when we check the inbox, it is not from him who we are waiting for,,, it hurts,,,,

jadi,, bila keserabutan comes to the extent that i will wait for the hp to get low battery,,, and i just let it be,,, i dont go to recharge it... bialaaa,,,, serabut dah,, baik aku online,,, blogging,, lagi best,,,, nak switch off rasa macam over,, bajet hot je bagi aku,, hehehe,,, satu lagi,, who knows the one i wait for nak text saya kan,, huhuuuu,,,,

30% Off International High Tea Buffet @ Coffee House, 5 Star Sunway Putra Hotel


sapa yang baca ni,,, sokong yang keyboard lagi best dah keypad??? aku!!!! yes,, i prefer keyboard far more that keypad,, i start chatting since i was in form 4,,, i was addicted,,,, i learnt how to use computer since i was six years old,,, i can type without looking at the keyboard,,, yeah,,,!!! it is kind of hard at first,, tapi sebab tersangat addicted dengan online chatting,, now keyboard is just like keypad for me now,,,,


lepas chatting,,,, taun 2009 tu,,, kalut pulak pasal blogging,,,, aku pun buat blog pulak,, aku train lagi jari jemari menari-nari lemah gemalai atas keyboard ni hah,, so,, for those yang nak ejas aku,, sila la belaja guna keyboard dengan bagus ye,, i seriously dont like those yang lambat giler nak reply,, hehe,, it is somehow torturing when waiting,, dont you think so??? :D
 Banner

3 comments:

  1. saya prefer dua2.. hehe

    kalau keypad, saya suka yang boleh picit2 tu, bukan yang touch2 punye. kalau yang tu saya lembab giler bapak punye.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya mmg gune hp rm78 je,, so,, tkde nye touch screen,, hehe

      Delete