mencari blogger untuk kongsi feed,,, ada yang sudi tak? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, July 28, 2012

mencari blogger untuk kongsi feed,,, ada yang sudi tak?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hye korang,, jap agi aku dah nak siap2 nak balik ipg,, you know how suck it is to even imagine what i am going to eat for sahur there? biskut kering dengan milo 3 in 1,, how terrible,, aku ni dah la jenis makan la time bila pun perut boleh meregang dengan hebatnya,,, waaaaaaaaaaa!!!! kalau la aku ada kete,, err,, time ni baru nak menyesal tolak offer hari tu,, ceyt,,,! kalau ada sebijik pun,, takut nak bawak,, buat ape kan,, hehe,,

haa,, dalam aku bosan giler dengan tak de benda untuk update,, bf tak tau gi mana senyap sunyi je,, ada ke? derr,,, facebook pun tak de yang greet tanya dah makan ke belum,, aku rasa gedik pulak nak cari orang yang sudi bertukar feed  dengan aku,, ade tak yang sudi,, hehe,, kalau nak tau feed tu ape,, tengok kat atas entry ni,, ada feed blogger wanita kan,,,? haa,, tu la feed,, korang update je aku tau,, benda tu la yang aku nak bertukar-tukar ngan korang kalau ada yang sudi,,,

aku akan bagitau sapa yang aku rasa sesuai blog dia untuk diletakkan di blog aku ni,, kriteria adala,, hehe,, so,, jom tukar feed ngan aku? hehe,, merayu ni,, sambil buat muka tak tau malu,,, harap-harap ada la sorang dua yang sudi,, chow!! :D
 Banner

4 comments:

  1. Kat blog saya ada kriteria2 yg diperlukan tak? hehe. xdaa kut T_T

    ReplyDelete
  2. saya layak tak nak join? hehhe
    tapi saya tak tahu feed tu ape.. cemane?

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Lana pernah cuba buat feed dgn sorg blogger..dgn template lana pakai skrg ni, ia tak brapa mnjadi.

    Lana pun tatau pa masalahnya.

    ReplyDelete
  4. segan nak melayakkan diri , eheheee tapi kalau boleh , ape salahnyeeee , kan ?

    ReplyDelete