minat berchating datang lagi. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, July 25, 2012

minat berchating datang lagi.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

rasanya dah lama aku berenti buat keje tak guna seperti mencari bf online,, haha,, lepas kenal ngan mukmin dah berazam nak stop,, tapi,, rasa macam nak start balik je,, hehe,,, bf online best,, sebab boleh ada ramai,,, tapi mukmin lain,, dye satu-satunya sahabat online yang kekal,, mana istimewanya pun aku tak tau la,, hehe

aku nak start chatting balik,, bosanla dok kat ipg ni sekarang,,, rakan chating best,, boleh ngumpat and gossip dengan dorang banyak-banyak sebab orang yang kita umpat tu bukan tau pun kita umpat dia,,, risiko nak bocor pun 0.1 percent je sebab dia tak kenal kawan chating kita tu,, hehe,,,

aku nak jadi femes macam dulu kat kampungchat balik,, alahai,, lama aku tinggal,, maybe dah bersawang,, orang lain pulak dah jadi permaisuri kat situ,, tak boleh jadi ni,, aku kena compete la balik dengan dorang,, hehe,, mesti aku ada paling ramai,, hehehehe,, ececececey,,,

so,,, tengok la macam mana,, aku sssssumbat sikit malam ni,, ada konflik jiwa dengan somebody yang memang jauh beza dengan mukmin aku tu,, somebody yang susah nak paham hints yang aku bagi,, yang susah nak paham aku terasa ati,, yang susah nak paham aku tak boleh macam ni,, haissshhh,,,

nasib baik ada blog ni,,, bukannya that someone baca pun,, hajatnya nak buat status kat fb,, tapi public sangat la pulak,, lastly blog yang jadi mangsa,, ada ke yang nak baca entry tak berguna sesen macam ni,, lantak la,, diary aku ni,, :'(

 Banner

4 comments:

  1. mukmin tu sape?hehe dh lama tak dtg sini ye..sory sbb lately agak sibuk.bln puasa byk aktiviti..plus dh agak lama menyepi dr blog..

    Selamat berpuasa ye muja..:)

    ReplyDelete
  2. tingat zmn sek dulu.. chatting mirc.. hihi

    ReplyDelete
  3. a/s/l pls.

    ingat lagi tak?hehe

    OMG! dah 10 tahun kot tinggalkan MIRC tu. tu dunia chatting high school dulu2. join la YM. bole je kan chat ngn ramai2 orang tak kenal. ce try. kot sangkut kat situ plak kan.

    ReplyDelete
  4. yup, fb public sngat.. hentam dlm blog je ..

    ReplyDelete