my dream first date attire,,, from head to toe,, wah!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, July 17, 2012

my dream first date attire,,, from head to toe,, wah!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hari ni seriously aku macam meroyan giler bile tengok satu dress yang lawa nak mati di bawah ni,,so,, suddenly i have this idea crossing my blood vessels in my brain,, to write this entry yang secara penuh gediknya aku entitled kan sebagai
MY DREAM FIRST DATE ATTIRE,,
kah3,, so gedik of me but i dont really care,, kih3
L12060722

i just found this giler punya lawa shawl from FACEBOUTIQUE.. perghhhh!!! dengan rendanya,,, huuuuuuiiiiyoooooooooo!!!!! tapi mmm,,, aku tak nak la pakai inner hitam tu,, i dont know,, it spoils the view in my eyes,, i dont know for you all la,,, but i prefer inner kecik yang boleh kasi muncung yang macam FL salu pakai tu,,, kih3,, gedik lagi,, tak sedar inner tu teruk dipakai oleh specky girl like me ni,, cis,, ok,, i'll look for colourless contact lens!!!!


see see see!!!!!!!! lawa giler kot yang the blue and pink one,,, nak yang tu!! suai la kan with the shawl mentioned above,,, giler laaaahhhh,,, my friend prefers the brown one,, but,, the earth colour ni,, err,,, aku kurang interested sikit,,, i wonder am i as tall to look good in this outfit??? i don't know but do i look like i care??? ngeh3!!!! korang leh dapat kan this super hot dress in kejora chantiq page,, not paid for this  tapi aku suka promote benda yang patut dipromote and lawa giler,, so,,, you should make me as a good example la yer,, ngeh3


i will work hard to get a pair of you,,, insya ALLAH dapat tak lama lagi,, amiin,,, :D
korang pun berkenan ek? korang boleh la dapatkan di OMG IT'S US... Aku saje je buat post ni,, not paid for this k,, just want to share with you my dream shoes,, yang aku suka yang paling depan tu,, sweet sweet sweet!!!!!!! esok,,, kalau ditakdirkan aku rasa macam,,, eh,,, nak la,, haha,,,

ps- with the word DREAM you read in the title,, so,,
INI HANYALAH MIMPI SEMATA-MATA,,
yang probability untuk berlaku 0.00 percent,,, harap maklum,,, :P

 Banner

7 comments:

  1. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sangat amat la,,, sbb tu berkenan,, tapi,, fulus macam kekeringan je, hehe

      Delete
  3. dress ngn wedges tu mmg ohsem :)

    ReplyDelete
  4. Dh nk bg tapi xnk. Apa boleh buat. Hurm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tk payah,, ko pun tak nk terima pape dari aku,,

      Delete