recruit:candid ni memang malu tapi best,,, huhuuu - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, July 12, 2012

recruit:candid ni memang malu tapi best,,, huhuuu

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

rupa-rupanya dalam dunia ni banyak perkara berlaku tanpa kita tau,,, we don't even notice it is actually happening,, contohnya,,,, can we fell the earth circling itself while surrounding the sun? no right? my pengantar pendidikan lecturer once said,,,, everything around us is changing,,,,, we ourselves always move,, our blood circulations,,, ageing,,, wrinkling,,, that are changes,, what differentiate one thing to another is only the rate of changes,,, contohnya,,, kadar perubahan bangunan ni lama sikit kalau guna cat JOTUN compared to NIPPON,,, tu sebagai contoh je,,, muja tak tau pun mana satu lebey berkualiti,, hehe,,,

in my case pulak,,, i don't notice people's expectations towards me,,, i always feel that nobody likes me,,, for your info,, i regard myself not having even one best friend during my secondary school,,, huhu,,,, it was awful to feel that way,,, ok,, sambung,, muja salu pikey,,, nobody feels comfortable being with me,, bla bla bla,,, only come to me when in need of free grammar tutorial bla bla bla,,, in need of a person to shout at,,,,, things like that la,,, but seriously,, when i went for my recruit session,,,, i do feel different! :D


as far as i remember,,, tak de kot yang nak amik gambar peluk-peluk ngan aku macam syafiqah peluk aku tu,, hehe,,, ya,,, memang la pernah,, tapi,,, seriously,,, aku rasa macam dihargai sangat ngan kawan time recruit ni,, i feel loved,,, important,,, appreciated,, because,,, they are close to me not for granted maybe,, they don't need grammar assistance,,, they don't need money as we were not allowed to go out of the camp... i do feel different!!! :D


three musketeers,,, the left one is suzie and at the right is zaba,,,,, they are also different,,, they waited for me to eat,,,, they asked for my opinions,,, they shared things with me,,,, they bathed with me,,, shared bed with me when i was terrified by hysterical tragedy happened there,,,,, wow,,, once again,,, i do feel the difference,,, and for once in my life,,,, a friend, who is zaba, came all the way from kok lanas to ipgkkb just to have a nice hang out by the lake side with me,,, hey,,, i do feel it is cool to have them as friends!!! :D


ni pehal muka aku teruk sangat,,, adoilaa,,,, yang amat teruk kot,,,, masya ALLAH,,, eh,,, nape la aku sanggup nak kongsi gambar ni kat blog aku,, aku pun tak tau,,, tak kisah la kan,,, korang yang baca entry ni kiranya yang setia ngan aku la kan,,, so,, why must i care,,, you all dah already accept me the way i am kan,, hehe


yang time nak berpisah,,,, ipg berpisah la dengan poly,,, zaba and suzie were in my mind now,,, sdey giler nak tinggal dorang,,,, tak de dah yang nak jaga tempat untuk aku dalam cook house nanti,,, sob3


aku berpaling untuk ape pun aku tak tau la,,, lantak la kan,,, hehe


aku and suzie,,, yang ni pulak perihal candid,,, this is one of the unknown things happening around us,,, so,, watch out k,,, kite sebenarnya tak tau ada orang dok tengah snapped gambar kita time perut penuh sebab baru keluar dari cook house,,,, i am grateful to have my celoreng on,,, kalau tak,, nampak muncit perut penuh,, oh no,,, embarrassing you,,,,!!!!! len kali gitau kalau nak amik gambar,,, wekkk


pehal la suka sangat bercandid,,, kalau time lawa bereye shadow bagai tak pe la jugak,,, ini tak,,, adoila,,,, dok tengah pegang hp tu yang tak menahan,, confirm la aku tengah text dengan kawan terbaik dalam dunia aku si mukmin sengal cilabeng tu,,,, kih3,,,, kawan terbaik seantero hidup aku tu,,,, sob3,, min,,,, ko kawan paling aku sayang!!! jangan gedik nak hilang,,,, nak unfriend la,,, nak delete fb la,,, bom ko baru tau!!!!


perlu ke dicandid perkara sebegini,,,, adoila,,,, stokin pink,,, jangan jealous yar,,,,,


hahahhaa,,, adoilaaa,,,,, keletihan melanda kot time ni,,,, ish,,, botol air pink,, peneman setiaku time recruit,,, yela kan,, hp tak de nak text ngan mukmin,,, botol air pun boleh la,,, sob3


sad momentos,,,,, time ni la pulak rasa macam nak panjangkan lagi tempoh rekrut,,, kegedikan melanda diri,,, grrrr,,,,


can you spot me sewing my cloth the end of the world there (hyperbole is only used when needed k, :D)


yang ni memang aku tak leh terima,,,, the camera was of course nearer to me than to zaba and yet,,, zaba dah siap angkat peace and aku,,,,???? tak tau pun orang tengah bergambar,,,, mana aci weh,,, aku pun nak peace jugak,, uwaaaaaaaaaaa :'(


bontot je sume,,, nasib baik la aku nampak bahagian spek,, haha,,,, thank you la for this pelik picture k :D

so,,,, perkara yang aku tak tau tapi berlaku adalah bila ada yang candid gambar,,, pelik betul kan,,, korang pun mesti macam ni gak,,, malu kot,, so,,,, macam mana ngan korang,,,,??? apa benda yang berlaku tapi korang tak tau pun even it is crystal clear in front of you k,, think!!!

 Banner

5 comments:

  1. Assalammualaikum..

    Muja..firstly..sorry, sebab lambat tol pasan muja kat ruang chatbox gugel tdi,hehehe.

    Perkara yang korg tak tau tpi berlaku? err..i'm not sure what..tak tahulah muja..hehehe. nak kata candid gmbr pun, jrg juga..salu memg mata lana laju je nampak kamera kat mana2,hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish,, tk pe la lana,, biasala tu,, tak pasan,, huhuu,, malu bile kita tau ada orang candid gambar kita, haha,, boleh lak kita tak pasan,, alahai,,, :D

      Delete
    2. cayam.....muja.....rindu kam0o.....my pic ad kt sni......aq igt kam0oo x igt aq...hehehehe..
      rindunyer saat manis n phit bsame kam0oo d kem sgai durian..hehehehe
      rindu sgt...nk g sna blik....

      Delete
    3. cayam....hai... rindunyer kt kam0o...
      my pic here......di saat aq dan kam0oo...
      hahaahha/,...
      romantik g2 lorh......haahahhaha
      tingin sgt nk pth blik......
      di saat loker kite bsme..hahaahahah

      Delete
  2. xde lah malu sgt... lain kalo kalo candid mase ko mnguap ke... mase makn mulut besar.... gelak nmpk gigi mcm kude ke... baru malu,..

    ReplyDelete