sah tak solat dengan alkohol dari perfume - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, July 23, 2012

sah tak solat dengan alkohol dari perfume

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

dalam 5 taun aku di sekolah menengah tengku muhammad faris petra,, aku tak pernah bawak perfume ke sekolah,, sebab peraturan sekolah mengatakan begitu,, aku pulak prefect,, so,, aku yang bertugas pulak cari perfume untuk dirampas,, tapi,, seingat aku,, tak pernah sekali pun aku jumpa perfume ke hape ke,,, memang nasib aku kot,, Allah tak nak aku merasai perasaan pegang barang rampasan,, kih3

for your information,,, dulu time aku kat um barula aku start pakai perfume.. tu pun yang follow me tu,, tak sampai RM10 pun harga dye,, eh,, aku ni kedekut amat kan,, alahai,,,, tak sempat abis pun aku dah buang sebab kawan aku cakap product from oversea ni guna lemak b*b*... aiyooo,,, aku pulak jenis yang mudah was-was,, so terpaksa la aku buang jugak,,, :'(

tapi few weeks ago,, aku tanye balik mukmin pasal benda ni,,, then he said that it is ok to use perfume in solat,,, ????? ok,, aku pun start la pakai yang silky girl, hope,, best la jugak bau dye,, tak kuat sangat,,, just nice,, harga pun murah,, dalam RM20 ++ je,,, aku suke,, aku suke pakai perfume,, now i know the feelings of perfume lovers,, sangat best perasaan bile kite rasa kita wangi and disenangi,, kih3


source

keyakinan aku nak guna perfume dikuatkan lagi bila aku baca artikel di atas,,, abah and umi pun pernah mentioned gak suh pakai perfume,,,,, it is not that aku busuk k,, cume bila kita wangi,, definitely people will near love being near us,, and of course confidence level will increase,,, and we will feel much much better,, tapi,, as a muslimah,, we should know the limit la,, as usual :D

vote for the best hijap tutorial here :D
 Banner

5 comments:

  1. oo, ingtkn x sah.. hehe.. itupun ikut pndgn sndiri..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum! ohh thanks share artikel ni;) yup betul tu. niat kita nak selesa dgn kawan2. kna tahu limit tu, my mom pernah cerita. jgn pakai perfume smpai org lelaki tegur, "wanginyaaaa," haha. tu dah bahaya tu. selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  3. Jgn biarkan diri "Busuk". Faham kn Muja :)

    ReplyDelete
  4. sllu orang akan rase was-was bile memakai perfume..thanks for sharng

    ReplyDelete
  5. kalau boleh pakai minyak wangi yang tak attract orang sangat.. yang tu mungkin tak elok..

    saya pun selalu pakai minyak wangi.. baru ade rase keyakinan diri :)

    ReplyDelete