sedar la sikit wahai para suami! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, July 25, 2012

sedar la sikit wahai para suami!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D


sumber facebook

sebenarnya aku dah lama dengan pasal benda ni,, tapi tak berapa nak yakin,, macam tak logik,, tapi dah bila ada bukti ustaz cakap cmtu,, rasa macam boleh dah diterima,, suami adalah segalanya dalam keluarga after all,,, so,,, husbands should be grateful of having a wife to help with all the kitchen stuff and house chores. but for the wives, you should not forget that husband is your most priority after ALLAH and RASULULLAH,, so.. when the husband asks the wife to do things,,, they are obliged to obey.. understand?

kalau tak buat,,, the wives jugak yang susah,, tak gitu? so,, pandai-pandai la yer,,, k la daa,, :D

 Banner

1 comment: