selamat menyambut ramadan buat semua,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 20, 2012

selamat menyambut ramadan buat semua,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

disebabkan ramai giler dah blogger yang wrote about ramadan ni,,, aku just nak wish jela kat korang happy ramadan to all,,,


selamat sahur


selamat berpuasa


selamat berbuka


selamat beribadat


selamat dari syaitan
selamat segalanya

bulan ramadan ni banyak yang dia ada yang tak de kat bulan lain tau

malam lailatulqadar
pahala berganda-ganda
pintu syurga dibuka seluas-luasnya
pintu neraka ditutup
tarawikh

hah,,, amik jela tawaran terbaik ni k,, chow!!! :D
 Banner

9 comments:

  1. Selamat berpuasa =)

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/time-off-for-le-stomach.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq awak,,, hehe,, selamat puasa jugak k :D

      Delete
  2. nak harap puasa penuh kompem tak dapat tapi harap dapat melakukan ibadah yang sebanyaknya.. amin :)

    ReplyDelete
  3. muja.. jangan lupa bagi duit raya kat saya tau..hehehe :P

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan..selamat berpuasa ^^

    ReplyDelete
  5. Selamat Berpuasa dari Nurul..

    -www.siezuka.com-

    ReplyDelete
  6. Perbanyakkan amalan baik di bulan mulia (BONUS) ini. :)

    ReplyDelete