senarai pemenang FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 13, 2012

senarai pemenang FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

wah,,, senarai pemenang sudah keluar!!!!!!! tahniah kepada semua pemenang,,, for those yang tak menang,,,, jangan la sdey-sdey,,,, giveaway baaaaaaaaanyak lagi,,, yang penting jangan putus asa k,,,,

setelah lama gila tempoh ga muja berlangsung,,, dengan ada rekrut di pertengahan jalan,,, then laptop broke down dekat sebulan tak leh guna,,, for two weeks gi kl kat asus center,,, tukar mother board and hard disk,, sorry sangat,,,,, hehehe,,,,

time aku buat cabutan tu,, for the first round,, banyak lak masalah yang timbul,, baru perasan ada 2 link yang sama,, so,, aku pikey-pikey,, ish,, tak aci ni,, kalau aku biarkan camne nak jawab di sana nanti tentang ketidak adilan yang berlaku,,, huhuu,,, ada gak kekeliruan no sebab tulisan aku yang cakar beruk ni,,, hahaha,,,, so,, aku pun decided to print out the list,, then aku kerahkan ahli persatuan muja sedunia untuk poton-potong and cabut-cabut undi tu,, terdiri daripada sepupu aku yang tersayang and adik laki yang terbenci,,, oppss!!!! kidding....  :P

so,,, for those yang menang dipersilakan menghubungi sponsor hadiah masing-masing di fanpage or blog dorang k,,, kalau ada masalah bagi tau muja k,,,, :D sertakan ayat
"saya pemenang NAMA HADIAH dari ga first giveaway by nurmujahidah the lady warrior" then as the proof.. ko gitau la jugak nama fb and id follower korang,,, include jugak link entry ga korang tu,,, ok tak? mudah je kan,, tak de la sesusah nak menang plant vs zombie,,, huhuuu


1) PURPLE BLOG

2) NYTE AM'S LIFE
BLOG- follow
FANPAGE - like
HADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang
BLOG- follow
FB FANPAGE- like
ONLINE SHOP- like
HADIAH-
muqaddam bergambar untuk 2 pemenang
4) KEJORA CHANTIQ
FB ONLINE PAGE- add
FB FANPAGE- like
BLOG -follow
HADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link ni,,

5) BUDAK BOBOIBOY
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang

6) APPLE MINI COLLECTION
BLOG- follow
HADIAH- 10% diskaun untuk dua orang

7) CERITERA ALLINE
BLOG- follow
FAN PAGE - like
HADIAH- keychain untuk seorang pemenang

8) WORLD OF CAAH
BLOG-  follow
HADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang

9) KAKI WAYANG
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang

10) MY SWEET LIFE
BLOG- follow
HADIAH- 1 keychain dari langkawi



11) KEDAI PEN DRIVE UNIQUE
12) MEE SUPER GIRL
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM5 untuk 2 orang

13) MS ZAYYAD ENTERPRISE
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- 10 kad comel untuk 10 pemenang

sorry untuk segala kekurangan sepanjang ga ni berlangsung,,, tq kepada sume sponsors,,,, jasamu dikenang :D

ps- lepas ni,, kalau ada rezeki aku nak buat ga yang aku sendiri pulak sponsor,, tak janji,, huhuu,, :D

updated: 1 entry dan 1 blog tak dapat di kesan,,, so,,,, muja dah edit balik senarai pemenang ni,, harap maklum :D

 Banner

19 comments:

  1. wah.. tahniah kepada para pemenang..

    ReplyDelete
  2. salam , waa .menang . tengs kak muja :) tapi kiera tngok page abgs tu da tak hapdet lgy pon , mcm da ditutup jualanya , kiera menang pendrive tu :)

    ReplyDelete
  3. thanx kak muja..happynye..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. nanti ape2 data yang nak.. bagitau ye :)

    ReplyDelete
  5. tahniah pasa semua yg menang..tak sangka menang hadiah dari kak yong..

    ReplyDelete
  6. dah hantar detail,da lame da ;D he-2

    ReplyDelete
  7. pesanan untuk pemenang dari MS ZAYYAD ENTERPRISE,
    tolong hantarkan details korang spt kak muja suruh tu, ke pages fb dy tau..

    ReplyDelete
  8. dh hntr.. lambt online la :)

    ReplyDelete
  9. Assalamu'alaikum.dah hantar, :D

    thankssssssssss!!!!!!!!! :D

    *touched face*

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..tq...:))

    saya pemenang HADIAH- 10 kad comel untuk 10 pemenang dari ga first giveaway by nurmujahidah the lady warrior.

    nama: nur aini aqilah bt zainudin
    fb:https://www.facebook.com/aini.aqilah
    blog:http://ainiaqilah.blogspot.com/2012/04/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html
    id: blogID=8372785527060844126

    ReplyDelete
  11. lollzzz , saya baru bukak blog nih ,, err , boleh redeem lagi tak hadiah dia .? aduyaii ,

    ReplyDelete
  12. kalau ader GA lagi inform Tasya k

    ReplyDelete
  13. Muja, saya pemenang topup RM5 dari peminat boboiboy tu. Tapi, sy inform dia di pages. dia x balas. Comment di blog dia pun takde balasnya jugak.

    achaner nie, muja?

    hurm....

    faranatasyarazali@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. tq kak muja..sori lambat xsempat nk online.dh feedback kt sponsor..tq lg sis :)

    ReplyDelete