tips cara untuk khusyuk dalam berdoa - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, July 31, 2012

tips cara untuk khusyuk dalam berdoa

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D



aku suka sangat la gambar-gambar dari blog FATIN HAMBA HINA ni,, aku try gak masukkan dalam bloglist aku sebab banyak doodle ISLAMIK yang cute mute dye kongsi ngan kekita ni,, but with no reason,, error,, i tried few times,, then i gave up,, fortunately, a few pages in fb loves to share the doodles,,, so,, tak terasa sangat la,, baca je yang dipostkan kat pages tu,, kat news feed memang banyak guna doodle from this blog,, so,, why dont we follow this blog as a token of appreciation for not giving up to remind us about ourselves and life.... take care,, chow!! salam alaikum

 Banner

6 comments:

  1. follow blog tu ek..
    hehe..ok nti pi review...
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus gak tu,, nape muja tk leh bukk blog awak ek.. pelik,,

      Delete
  2. Replies
    1. tq,, harap bleh convey the message to others too k,, :D

      Delete
  3. kebanyakan manusia akan khusuk dalam doa kalau tengah ditimpa masalah.
    termasuklah saya.. huhu

    ReplyDelete