tolong muja pleez, nape keluar nama adik? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, July 24, 2012

tolong muja pleez, nape keluar nama adik?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

dulu muja kongsi laptop ngan adik,, adik muja pun blogger,, then, bila muja nak follow guna google (lepas click googleconnect) blog orang, selalu keluar id adik muja,, jadi muja salu kena follow guna twitter, barula dia automatic keluar nama muja, macam mana nak baiki benda ni ek? adik muja cakap time dia nak follow pun salu keluar nama muja,, macam mana ek nak baiki ni?

 Banner

8 comments:

  1. ala.. saya tak tau la apa masalahnya.. dah try google da muja?

    ReplyDelete
  2. tak tau la plak muja oi.tak pernah jadi.hehehe..sori ye tak dapat membantu

    ReplyDelete
  3. entah2 blog kak muja ni memang ter-daftar dengan ID adik kak muja kot .

    Btw , adik yang mana 1 ? Anyah / huda / faizah atau yang sorang lagi tu ? Saya kawan sumayah :)

    ReplyDelete
  4. muja dah try clear cookies n saved password?

    ReplyDelete
  5. pergi dekat history pastu clear all.. boleh kot macam tu

    ReplyDelete