aiman azlan datang ipg,, unbelievable!!!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, August 02, 2012

aiman azlan datang ipg,, unbelievable!!!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hye korang yang aku tak berapa nak sayang sumenye,, aku gune reverse psychology,, ok wat,, it is fully about writing style ok,, hehe.... before continuing,, aku nak tanya ni,, korang baca entry ni sebab korang suka aku ke sebab korang rasa aiman azlan ni hensem??????? huh!!!! aku tau dah jawapannya,, uwaaaaaaa!!!! sadis sangat la aku ngan kengkorang ni tau,, sob4,, tapi tak pe,, korang tetap readers aku yang tersayang,, muahhh33!!!

so,, aku continue to my main content,, tak penyabo betul ye,,, ok lah,, ahad lepas.. 31 july 2012,, aiman azlan the famous amous vlogger datang ipg,, puas hati dah? huhuu... aku sebenarnya dah dengar ura-ura abang berjanggut cute ni nak datang,, seriously, before this i didn't even know him.. by the way, aku tak tau pulak hari ahad tersebut,, aku dah on the way nak gi dewan wawasan tu barula tau,, aduyooooiiiii,,, so,,, i left my camera in my room!!!! apela maknanya addicted blogger macam aku ni,, without her red camera beside her,, tambah-tambah time abang kecik datang bagi talk!!!! urrgggghhhh!!!! geram tau tak,,???
sudahnya,, aku kidnap je the one and only gambar dewan kitorang kat AIMAN AZLAN'S FANPAGE. nah,, tengok la,, aku malas,, frust!


[July 29th, 2012]
can you see me there too??? uwaaaaaaaaa
That's me on the stage, at IPG Kota Bharu, addressing the future teachers. 


The topic was "The Challenges Faced by Students in the Globalized World." Interesting topic. I learned a lot while preparing for it.



Thank you to IPG Kota Bharu and to all who were involved in making this event a reality. I hope the event was beneficial. 



Thank you for your hospitality. I had a good time :)

aku copy sekali ngn caption kat gambar tu,, over tau,, hahaha,,, banyak sangat yang dia gitau time bagi talk ni,, rasa ter inspired by him,, yang aku rasa tertarik menarik pasal aiman azlan ni.. aku list la,, banyak sangat la pulak,, kih3,, dia cakap kan,,,lebih kurang macam ni,, dalam bi kot,, aku tulis bahasa melayu jela k,, :D
  • kisah dia kena cabar ngan kengkawan untuk betul2 buat video,, kawan dia cakap dia just bragging around je,, haaa,, sekali buat betul,, beribu viewers!!! congrates!!!
  • dia cakap... saya akan hantar anak saya untuk belajar dengan korang semua. kalau guru tak bagus, saya tak anta anak saya belaja dengan korang.
  • pa saya sekarang ibu saya. akan datang isteri saya. opsss!!! isteri saya bukan orang gaji saya (aku baca kat fan page dia)
  • dia suka cakap 'awwwwwwwwwwwwww!!!' aku tau dia nampak orang tengah tersengguk atau sedang berdengkur di saat itu,, hahaha!!!
oppss!!!!ada lagi ek yang tak kenal blogger ohsem ni,,, nak gambar bajet serious dye,, copy dari blog dia la kan,, mana lagi,, huhuu
My Photo
letak latar belakang sikit
A Malaysian. A 90's kid. Born in Kelantan, raised in Perlis. An undergraduate student at University of Toronto, Canada majoring in Biology and Psychology. Will graduate in 2013. Counselor in the making.

budak kelate upunye,, haha,, aku hepy and bangga sikit,,, aku rasa aiman azlan ni dia memang nak kawin kot,, haha,, haa?? korang nak meminang dia??? biar betul korang ni,, kih3,, ok,, kalau nak inform aku dulu tau,, boleh la aku gi pinang dia before korang,, muahahahaha!!!! time dia masuk dewan, aku dok tepi sekali kat tengah. kiranya aku lihat dia dengan jelas kemain la,,, jerawat tang mana pun kalau aku teliti guna microscope memang tak mustahil nampak la,, and one thing for sure,, aiman azlan ni kecik je orang nye,, comel je,, laa,, sebab tu la jadi rebutan ye,, huhuuu,,

yang the last slide tu,, dia tunjuk print screen twitter dari anwar hadi you,, dia tulis macam ni lebih kurang

"gomo kelate gomo!!" 

panjang lagi patutnya,, tapi dah lupa lak,, huhuu,,, so,, korang pun boleh la lawat page dorang yang hot tu k,, k chow!!! :D


 Banner

3 comments:

  1. serius aku lg hensem dr dia ni hehehe

    ReplyDelete
  2. saya kenal aiman azlan ni pun dari youtube.. hehe

    ReplyDelete