apa bendanya ni ek? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, August 28, 2012

apa bendanya ni ek?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

bukak MR NUFFIE, then clicked My NUFFNANG and cari perkataan ON GOING,,, wah,, jumpa!!! tu,,, bawah the word status,, bukan jumpa satu,,, tapi jumpa 2,, so,, berasa sangat gembira,,, be ke 13 and 14


unilever comfort ivory 2 and vw das auto 2.0.

aku tak tau la apa benda dorang berdua ni,, kalau nak tau,,, rajinkan mengclick kalau terserempak or terselisih bahu dengan dorang time masuk blog picisan aku ni k,,, huhu.. btw,, tq sekali lagi NUFFNANG :D

ps- bila nampak be baru masuk,, baru rasa semangat balik nak bloggin,, kua3

 Banner

3 comments:

  1. saya pun ade dapat dua be.. alhamdulillah.. harap2 lah bertambah lagi be yang lain :)
    tapi sayang, tak pernah lagi cash out :(

    ReplyDelete