be inspired by the hijab tutorials and win RM1500!!! COOOLLLSSS.... :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, August 10, 2012

be inspired by the hijab tutorials and win RM1500!!! COOOLLLSSS.... :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

ingat tak ENTRY INI yang aku mintak korang undi hijab tutorial yang best untuk dorang buat tutorial,, RESULT DAH KELUAR!!!! korang boleh la view KAT SINI,, wah sume yang terpilih memang aku suka,, sangat-sangat suka!!! :D

semuanya alhamdulillah sangat mengikuti syariat,, labuh-labuh je semuanya,, minggu ni video pertama dah diupload tau,, korang boleh la berasa terinspired macam aku dengan memviewnya DI SINI,, and sila try,, hehe,, yang minggu ni bertemakan makan malam,, insya Allah akan datang akan ada makan pagi, makan siang, makan petang dan makan dinihari juga tidak ketinggalan,, hehe

jemputan khas dan rm1500 di sini!!! :D

aku memang sangat la addicted dengan shawls ni sebenarnya,, hampir 40 helai shawl di penyangkut tudung di bilik aku,, wah,, ni baru aku di peringkat persediaan kat ipgkkb ni,, ada lagi 5 tahun kot kat ipgkkb ni,, entah-entah boleh capai beratus la shawls aku,, adesss,, kena beli penyangkut lubang-lubang baru ni,, haissshhh,, tak leh jadi ni,, sapa suruh shawl jadi murah sangat,, hehe,,

aku pasti ada gak antara kamu pun addicted dengan fesyen shawls ni kan,, even printed bawals dont catch my eyes the way shawls do,, huhuu,, sangat best pakai shawl,,, tambah-tambah time angin sepoi-sepoi language menyapa muka and shawls tu pun brush lightly on my face,, rasa seksi gitu,, hehehe,, so,,

VIEW DINNER SHAWL TUTORIAL HERE :D and sambil itu,, korang jugak berpeluang memenangi 4 jemputan khas ke BENGKEL HIJAB SUNSILK bersama SCARFLETS dan wang tunai berjumlah RM1500!!!!  :D

aku dah try,,, korang bile lagi? dont hesitate to be inspired :D

 Banner

3 comments:

  1. saya [un lagi suka shawls dari tudung bawal.
    tapi tudung sarung memang takleh kalah lah sebab saya ni pemalas nak pakai tudung.. sarung je terus.. hahaha

    ReplyDelete
  2. saya pun suka sangat shawls2 ni.. eh..

    ReplyDelete